F l o s 2 6 5 – Valaisinostoksia & -inspiraatiota

Päätin repäistä ja ostaa olohuoneeseen Flos 265 -seinävalaisimen, jonka avulla saan täytettyä kaksi puutetta samalla kertaa – olohuone saa kaipaamaansa lisävaloa ja iso tyhjä seinä sopivan eleetöntä mutta mielenkiintoista täytettä. Valaisimen toimitusaika on 4-6 viikkoa, joten pääsen virittelemään sen paikoilleen vuodenvaihtumisen aikaan. ♥︎ Tässä muutama inspiraatiokuva upeasta valaisimesta!

Omakotivalkoinen_17112016_781272871.jpg

Alvhem.seMajorsgatan12Dining.jpg

Alvhem.seMajorsgatan13Dining.jpg

Omakotivalkoinen_17112016_6712616.jpg

BoligMagazinetNordic-living-room-Flos-waFringe-anddoll.com-hemma-hos-fru-stilist

Omakotivalkoinen_17112016_782781.jpg

NicholasGurneyFlos-265-Sydney-studio-8.j

skonahem_78172817281.jpg

Roomdeco_6712672672.jpg

woont.comTwo-storey-loft-in-Lorensberg-1

Traumzuhause.comDSC03005-2-1024x682@2x.j

Traumzuhause.comDSC03042-2-1-1080x719@2x

Traumzuhause.comDSC03045-1024x682@2x.jpg

model-265-wall-light-flos-1.jpg

Linjakkaan Flos 265 -valaisimen on suunnitellut italialainen Paolo Rizzatto vuonna 1973. Klassikkovalaisin tarjoaa tarkkaan kohdistetun valaistuksen ja sen kääntösäde on jopa 180 cm, joten valaistuksen saa helposti kohdistettua paikasta toiseen tarpeen mukaan. Mitat ovat melkoiset, varrella on pituutta 205cm ja sen kartion muotoinen kiinnike tulee 85cm päähän seinäpinnasta. 

Omakotivalkoinen_3_6664630267.jpg

Kuola valuen täällä jo vartoilen valaisinta saapuvaksi. 🙂 Onneksi välissä on vielä joulu, joten päivät kuluvat rattoisasti jouluvalmisteluja tehden… 

Tunnelmallista torstai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

Inspiraatiokuvat: 1 & 2: Alvhem, 3 & 4: Sköna Hem, 5: Bolig Magazinet, 6: Fringe & Doll, 7: Nordic Leaves, 8: Charlotte Ryding, 9: Nicholas Gurney, 10: Sköna Hem, 11: Roomdeco, 12: Woont, 13, 14 & 15: Traumzuhause. Sisältää kaupallisen linkin.


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

13 kommenttia “F l o s 2 6 5 – Valaisinostoksia & -inspiraatiota

  1. hieno lamppu: Kuvassa oleva sijoituspaikka ei välttämättä tule toteutumaan sentilleen, sovittelen valaisinta paikoilleen paremmin sitten kun saan sen kotiin. 🙂

  1. Valaisin: Minusta valaisin sopii meille yhtä hyvin kuin tämän postauksen inspiskuviinkin. Ei tarvita loft-kokoista kotia, vähempikin tila riittää. 🙂

 1. Tuo on vaan niin ihana valaisin! Sopii kotiisi varmasti upeasti! Ja mihin nyt ei sopisi!? 😀 <br />
  Olen myös haaveillut kyseisestä valaisimesta vuosia, toivottavasti se koristaa meidänkin kotiamme vielä jonain päivänä! :)<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua!

  1. Jessica: Tuo on todella kaunis ja sopii monenlaiseen tyyliin. &hearts; Olin ostamassa tätä Flosia keittiön seinälle jo pari vuotta sitten mutta päädyin pitkän puntaroinnin jäälkeen Artekin riippuvalaisimeen. Siitä asti olen odotellut että keksisin jonkinlaisen paikan missä Flos-valaisinta voisin hyödyntää. Uuden sohvakokonaisuuden myötä tämä on nyt mahdolllista ja uskon että valaisin tulee olemaan upea tuossa isolla tyhjällä seinällä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

 2. Olen eri mieltä että ei sopisi kotiisi. Toki valaisin olisi upein jossain mahtavassa loftissa mutta mikäpä ei olisi. On varmasti aivan ihana paikallaan, samaisesta valaisimesta olen myös pidempään haaveillut. Koska se taulu muuten valmistuu?? Sitä odotan kuin kuuta nousevaa!

  1. Jenni: Loftissa kaikki isot kalusteet ja valaisimet ovat upeita, kunhan tilaa ei täytetä liikaa. &hearts; Inspiraatiokuvissa ei lofteja paljoa ole ja silti valaisin näyttää upealta. Riittää siis että valaisimen ympärille jää tilaa, vaikka koti ei muuten olisikaan korkea loft tai neliöiltään suuri. &hearts;<br />
   <br />
   Taulun materiaali saapuu kuun lopussa, joten en ole päässyt vielä aloittamaankaan taulun tekemistä. Pyrkimys on että saisin sen valmiiksi ennen kuin vuosi vaihtuu. 🙂

 3. Tuo on kyllä upea valaisin. Kuolasin sitä myös joskus, mutta siirsin sopivan paikan puutteessa haaveeni toisiin kohteisiin – saapui juuri Poulsenin collage, pitkällisen (ja ohimenemättömän) haaveilun kohde. Flos näyttää tuossa kuvassasi hyvältä, sopii varmaan hyvin antamaan mielenkiintoa pelkistettyyn linjaasi. Tuo sohvaseinähän on aika pitkä, eiköhän tuo siihen mahdu hyvin.

  1. Tuuli: Poulsenin collage on myös kaunis, klassikko! &hearts; Sohvaseinä on tosi pitkä ja olohuone hieman pitkulainen. Uskon Flosin tuovan tilaa juuri sopivan annoksen ryhtiä ja tasapainoa. &hearts; Lopputulosta päästään ihastelemaan toivottavasti ennen vuoden vaihtumista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *