Pienissä pikkujouluissa

Eilinen ilta vierähti pikkujoulutunnelmissa kolmen ihanan naisen seurassa. Rentoilua, herkkuja, höpöttelyä, jouluista musiikkia… täydellinen ilta syntyy joskus pienistä ja yksinkertaisista asioista. ♥

Omakotivalkoinen_20112016_9165_2.jpg

Omakotivalkoinen_20112016_7812782.jpg

Omakotivalkoinen_20112016_9182.jpg

Koemielessä kaupan hyllystä valitsemani australialaisen Hewitsonin Miss Harry osoittautui erinomaiseksi punaviiniksi glögin terästykseen. Viini herukkaisuus ja marjainen maku tekivät Marlin perusglögistä entistä parempaa ja mukavan lämmittävää, ilman alkoholin pistävää jälkituntumaa. 🙂 

Omakotivalkoinen_20112016_0826363.jpg

Omakotivalkoinen_20112016_9197.jpg

Omakotivalkoinen_20112016_7627.jpg

Takan päällä olevan lasilyhdyn sisällä asustava tonttutyttö sai kaveriksi kukkakimpussa luuraavan tonttupojan…

Omakotivalkoinen_20112016_9183.jpg

Omakotivalkoinen_20112016_9199.jpg

Omakotivalkoinen_20112016_72627282.jpg

Löysin Saiturinpörssistä kahdella AA-paristolla toimivan minikokoisen led-valonauhan, joka on niin kevyt että sen voi ripustaa myös huonekuusen siroille oksille. Näitä tarvitsee ostaa pari lisää joulukattaukseen…

Omakotivalkoinen_20112016_9198.jpg

Omakotivalkoinen_20112016_9191.jpg

Sain tuliaisena ystäviltäni ihania kynttilöitä ja herkkusuklaata. ♥ Rento ilta ihanien ihmisten seurassa oli juuri sitä mitä kaipasin…

Tunnelmallista sunnuntain jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

11 kommenttia “Pienissä pikkujouluissa

 1. Oi, kuinka välittyi ihanan jouluinen tunnelma tänne Pohjanmaalle vesisateen keskelle :)<br />
  Onni on omistaa ihania ystäviä!

  1. Ulla: Eilinen tyttöjen pikkujouluilta tuli kyllä niin oikeaan saumaan, ihana oli hetken aikaa rentoutua ja olla vaan, hyvässä seurassa ja herkkujen äärellä joulua fiilistellen. 🙂 Täälläkin keli on kaikkea muuta kuin jouluinen, yli 40cm lumikinokset ovat kadonneet melkein kokonaan ja asfaltti kiiltää kosteana. Olisi saanut vähän valkoisemmaksi jäädä maa… mutta onneksi jouluun on vielä aikaa ja kenties lumi ehtii tulla takaisin. 🙂

 2. Hauskan näköistä ja varmasti oli ihana ilta! <br />
  <br />
  Mutta Miia, onkohan tyylisi muuttunut jotenkin hieman pehmeämmäksi..tai maalaisromanttisemmaksi..tai miten sen nyt sanoisi..tyylisi on nykyään enemmän ei-niin-moderni-ja-skandinaavinen! 😀 Olohuone on ainakin tyylillisesti muuttunut HUIMASTI sen jälkeen kun String Systemit lähtivät. Olohuoneen uusi, tuleva valaisin on taas paluu entiseen Miiaan! Vai olenko nyt ihan väärässä? Ehkä olet löytämässä nyt omaa tyyliäsi? Takkakin on jotain ihan muuta mitä olisin osannut entiseltä tyyliltäsi odottaa!

  1. Jenna: Joulu on tänä vuonna pehmeämpi ja perinteisempi, takka on osa jouluajan sisustusta ja siirtyy varastoon säilöön joulun jälkeen. 🙂 Oma tyylini on löytynyt jo pari vuotta sitten, mutta joskus on ihana sisustaa kotia oman &quot;boksin&quot; ulkopuolelta. 🙂 Kivasti piristää mieltä ja kotiakin, joulunaikana on ihana kun on runsaampaa ja joulun jälkeen taas mieli piristyy kun saa karsia kaikki jouluiset härpäkkeet pois uudenvuoden ja kevään tieltä. 🙂

  2. Okei, no hyvä! 🙂 Stringien poistumisen jälkeen olkkari ei ole ollut niiiin minun makuuni, nyt jaksan taas odottaa tulevaa! 🙂 <br />
   <br />
   Ruokailutila taas on nyt ihana!

 3. Sinulla on ilmeisesti useammat Kubukset? Muistelin että jossain niistä oli huonekasvit istutettuna ja noissa pöydällä on ilmeisesti eri kulhoissa makeisia.

 4. Hei, luin blogiasi pitkästä aikaa ja anteeksi, mutta hämmästyin tästä maalaisromanttisesta tyylistä. Olin jo kysymässä, mistäs se tuli, mutta sitten luin, että Jotexilta eli yhteistyö. 😊

  1. Affe: Joulu on meillä tänä vuonna perinteikkäämpi, postauksessa ei ole mitään muuta Jotexilta saatua esillä kuin huonekuusi ja sen valkoinen ruukku. 🙂 Raitatyynyt olen itse neulonut, koristeet olen ostanut Finnmarin myymälästä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *