Hyvän joulun ainekset

Hyvä joulu syntyy hyvästä ruoasta, kynttiöiden ja jouluvalojen luomasta tunnelmasta, rakkaiden seurasta ja yhteisestä laatuajasta, jolloin kenelläkään ei ole kiire mihinkään. Pinnallisempi puoli minusta hykertelee extratyytyväisyyttä ihanasta materiasta – pörröisen taljan päällä pötköttelystä, paksuun kylpytakkiin kääriytymisestä, tuoksukynttilän ympärilleen levittämästä ja aistit aukaisevasta tuoksusta… Oma hyvä jouluni rakentuu näistä molemmista, alla muutamia lahjavinkkejä, jotka omalle toivomuslistalleni laittaisin jos sellaisen tekisin. 🙂

Omakotivalkoinen_21112016_Stockmann_7827

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Casa Stockmannin perkaalipuuvillaiset lakanat ovat täyden kympin arvoiset ja niistä jaksan teille vuodesta toiseen suitsuttaa. ♥︎ Ei ole montaa ihanampaa asiaa kuin saunanraikkaana kömpiä kevyesti kahisevien hotellimaisten lakanoiden uumeniin nukkumaan, taivaallinen tunne joka ei latistu lukuisten viikkojenkaan jälkeen. Uusi kylpytakki on kiikarissa ollut pitkään ja tällä hetkellä minulla on pari potentiaalista vaihtoehtoa. Casa Stockmannin kylpytakki on mukavan paksua puuvillaa ja klassinen unisex-malli on kuin hotellin valikoimasta. 🙂

Omakotivalkoinen_21112016_Stockmann_7878

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Kokkailu on yksi joulun tärkeimpiä juttuja ja Casa Stockmannin täysteräksiset keittiövälineet ovat osoittautuneet hinta/laatu-suhteeltaan ihan parhaiksi. Yli 10 vuotta vanhat Casa Stockmannin veitset ovat teroittamisen jälkeen kuin uudet ja samaa tasoa ovat muutkin välineet. Paras puoli tässä keittiövälinesarjassa on se, ettei niissä ole erillisiä muovisia osia (jotka saattavat irrota) ja ne voi pestä astianpesukoneessa. Omalla ostoslistallani on kastike/glögikauha sekä joulukinkun tarjoiluun tarvittava haarukka.

Omakotivalkoinen_21112016_Stockmann_7812

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Eightmoodin hohtavanvalkoinen Artic-sarjan talja on ihanan muotoinen ja minun on pakko saada tuollainen makuuhuoneeseen. Halinallemainen muoto sopisi kivasti myös Artekin Mademoiselle -tuolille. ♥︎ Pallovalot ovat jokavuotinen klassikko ja La case de Cousin Paul on laajentanut pallovalovalikoimansa myös ulkotiloihin sopiviin ulkovaloihin. Pakkasen ja lumen puutteessa pallovalosarjasta saa rakennettua lumipallolyhdyn… myös parvekkeelle. 🙂

Omakotivalkoinen_21112016_Stockmann_6712

1 | 2 | 3 | 4

Mitä olisi joulu ilman tuoksulahjoja?!? 🙂 Viktor & Rolfin upea kuusen muotoinen Flowerbomb -lahjapakkaus sisältää 50ml kokoisen EdP -tuoksun, suihkusaippuan sekä vartalovoiteen. Hempeän ylelliseen väriteemaan sopii Balmuirin Portofino -kylpytakki sekä unelmanpehmoinen Helsinki -kasmirshaali… Minulta tulisi varmasti sydämessä asti väpättävä iloparku, jos tuollainen setti joulupukilta paketista putkahtaisi. 🙂

Olisi mukava kuulla millaisia materialistisia joululahjatoiveita teiltä löytyy? Laittakaahan kommenttiboksi laulamaan. 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Hyvän joulun ainekset

  1. Mulla on joululahjalistalla juuri noi perkaalipuuvillaiset Casa Stockmannin pussilakanat. Ja tuo Viktor & Rolfin Flowerbomb mulla onkin, aivan ihana tuoksu! ♥ Olisi myös ihanaa saada tuollaiset pallovalot terassille (ja sisälle!) sekä taljankin kyllä huolisin sohvalle. Siitä voisi tosin tulla kissan kanssa kinaa. 😀

    1. Irina: Toivottavasti pukki tuo sinulle nuo perkaalipuuvillaiset lakanat! ♥ ♥ Sinulla tuota Flowerbombia olenkin nuuskutellut, ihana tuoksu. ♥

  2. Aktiivisuus/sykemittari. Sen lisäksi kyllä erityisen kovasti toivon tsemppiä ja sitkeyttä liikuntaan ja ruokaremonttiin…

    1. Marita: Minulla on Fitbitin Charge HR -aktiivisuusranneke ja se on ollut taivaanlahja. Todella hyvä yleismittari liikkumiseen, syömiseen, juomiseen ja nukkumiseenkin (seuraa unenlaatua). Polarilla on myös hyviä malleja, tutullani on pari sellaista eikä kuulemma muuhun merkkiin ikinä vaihda. 🙂

  3. Äiti on toivonut kylpytakkia, tuo Casan kylpytakki vaikuttaa täydelliseltä! Itse olen toivonut erästä ruokakirjaa, uusia salihanskoja rikkoontuneiden tilalle, lämpimiä pörrösukkia, jotka kaverin koira minulta söi ja uutta fööniä. 🙂

    1. Heidi: Casan kylpytakki on klassikko, edullinen hinta laatuunsa nähden. ♥ Pörrösukat kuuluvat jouluun, itse aion sujautella sellaisia tänä jouluna kaikille rakkailleni ja ystävilleni joulupakettiin. 😉 Ja Dysonin fööni…. OMG! Pakko saada sellainen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *