Pre-Black Friday – 20% extra-alennusta kaikista aletuotteista!

Boozt.comissa pärähti käyntiin Pre-Black Friday ja sen myötä tuhansista aletuotteista saa tänään -20% extra-alennusta. Booztilla on kattava valikoima lempimerkkejäni kuten Tiger of Sweden, Vagabond, By Malene Birger, Dyrberg/Kern, Ilse Jacobsen, Hunter sekä Filippa K – hieman tyyriimmän puoleisia merkkejä, joita ei useinkaan raaski normaalihintaisina ostella ja tälläiset kampanjat ovat olleet loistava konsti päivittää vaatekaappia hieman laadukkaammilla vaatekappaleilla. 🙂 

Omakotivalkoinen_24112016_BooztPreBlackF

Omakotivalkoinen_24112016_Boozt_Preblack

Omakotivalkoinen_24112016_Boozt_PreBlack

1479903677-w47_entry_page_v2_fi.jpg

Booztin extra-alennuksen saat alekoodilla SURPRISE ostaessasi aletuotteita yli 108€:lla. Minun ostoskoriini päätyi Ilse Jacobsenin varrelliset mustavalkoisen kumpparit ja Espritin valkoinen viittamainen pusero… sekä muutama joululahja miehelle ja tytölle. 🙂 Käykäähän tekin kurkkaamassa Booztin massiivista alevalikoimaa:

Naisten aletuotteet (12 279 kpl)

Miesten aletuotteet (4606 kpl)

Lasten aletuotteet (4020 kpl)

Kivaa torstaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Boozt.com, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Pre-Black Friday – 20% extra-alennusta kaikista aletuotteista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *