Jääkristalli -arvonnan voittajat!

Jääkristalli -valosarjasettien arvontaan osallistui ennätysmäärä teitä ihania lukijoitani ja moni kysyi kommenteissa mistä kyseisiä valosarjoja voisi löytää. Nämä minun ostamani 120-ledin kirkkaat valot löytyvät Saiturinpörssistä, rohmusin kuusi pakettia ja tyhjensin sen myötä yhden myymälän. 🙂 Vastaavanlaisia valosarjoja on mm. Konstmidella, Airamilla ja Kotivalolla, joiden tuotteita myydään mm. Prismoissa, Bauhausissa, Citymarketeissa, Tokmannilla, K-Raudoissa, Kärkkäisellä jne. Tärkeintä on että valosarjan johto on väriltään kirkas (ns. läpinäkyvä), lamput kuumenemattomat LED:t ja se että valonauhalla on mittaa noin 12 metriä, jotta nauhasta saa neljä pystysuoraa valoviivaa verhoihin roikkumaan. 🙂

Omakotivalkoinen_29112016_9390.jpg

Omakotivalkoinen_29112016_9400_2.jpg

Arpaonni oli tällä kertaa myötämielinen Sanna de Vildelle ja Tolkienin rouvalle, jotka saavat kumpainenkin kaksi pakettia valoiloa. 🙂 Ottaisitteko pikimmiten minuun yhteyttä (__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi), jotta saan valosarjasetit matkaan. 🙂 Mikäli voittajista ei kuulu ensi maanantaihin 5.12. mennessä, arvon osallitujien joukosta uuden voittajan.

Kiitos vielä kaikille osallistujille ja onnea voittajille! ♥︎

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Jääkristalli -arvonnan voittajat!

 1. Heips, ihana joulukoti &hearts; palasin taas pienen tauon jälkeen seuraamaan aktiivisemmin blogiasi, tämänhetkinen tyylisi on minulle niiiiin mieluinen. Onko nuo valot ns kirkkaat, ei lämpimät, eikä kylmät? On aina niin vaikea löytää oikeaa sävyä valoissa, miksihän valmistajat eivät voi ilmoittaa selkeästi numeroin valon lämmön…<br />
  Olenkin jaoteltu jo olemassa olevat valot niin että terassilla kylmät, etupihalla lämpimähköt ja sisällä kirkkaat, näin tulee melkein kaikki ostamani Ledit käyttöön. Yläkerran makkarin ikkunaan tekisi mieli laittaa tuolla systeemillä. Kiitos taas ihanista hyvänmielen postauksista -tuisku

  1. T: Ihana kuulla että löysit tiesi takaisin tänne valkoiseen kotiin. 🙂 Valot ovat hieman lämpimät ja sopivan tunnelmalliset, eivät siis puhtaan valkoiset, mutteivat onneksi sinertävät tai voimakkaan keltaisetkaan. :)<br />
   <br />
   Kiitos Tuisku kivasta kommentistasi ja ihanaa joulun odotusta! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *