Miehen sporttiset joululahjat & 20% alekoodi House of Brandonille

Miehellä on jouluaattona synttärit ja minulla on tapana antaa synttärilahjat kahdessa osassa ennen ja jälkeen joululahjojen… ja mies saakin availla aattona paketteja oikein urakalla. 🙂 Hän tulee löytämään lahjojensa joukosta mm. vaatetta, kirjan, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja harrastusvälineitä. Yhteistyökumppaniltani House of Brandonilta tilaamani Superdry Sportin urheiluvaatesetti on yksi kuusen alla piilottelevista joululahjoista… 😉

Omakotivalkoinen_29112016_9373_2.jpg

HobSuperdry_28112016_67167.jpg

Omakotivalkoinen_29112016_9375.jpg

Superdry Sport -malliston urheiluvaatteet on suunniteltu vastaamaan urheilijoiden koviin vaatimuksiin. Superdry Gym Tech Embossed -collegepuserossa on pyöreä, joustinneuloksesta tehty kaula-aukko, resorit helmassa ja hihansuissa sekä kohokuvioitu Superdry Sport -logo rinnassa. Hengittävä ja kosteutta siirtävä pehmeä materiaali, 76% puuvillaa ja 26% polyesteria, auttaa pysymään viileänä tiukankin treenin tiimellyksessä. Puseron ominaisuudet ovat parhaimmillaan treenikäytössä lämmittelyn ja jäähdyttelyn aikana, mutta tokihan pusero soveltuu myös ihan arkikäyttöönkin. Värejä on kaksi – vaaleanharmaa ja musta.

HobSuperdry_28112016_2565263.jpg

HobSuperdry_28112016_78126712.jpg

HobSuperdry_28112016_6716271.jpg

Superdryn Gym Tech -collegehousuissa on elastinen, kiristysnyörillä varustettu vyötärönauha, kaksi vetoketjutaskua sekä nilkkaresorit. Collegepuseron kanssa samasta materiaalista valmistetut pöksyt ovat hyvät treenihousut varsinkin salille. 

HobSuperdry_28112016_671267126.jpg

Kosteutta imevästä materiaalista valmistettu pitkähihainen Gym Sport Runner -treenipaita auttaa pysymään viileänä hikisissäkin olosuhteissa. 🙂 Hankaamattomat laakasaumat tekevät paidasta erittäin miellyttävän tuntuisen, se on kuin toinen iho – kevyt ja äärimmäisen joustava. 🙂

HobSuperdry_28112016_72167.jpg

Superdry Gym Tech Ziphood -hupparissa on heijastava koristeommel ja kaksi merkkikuvioitua vetoketjua, jotka piristävät muutoin mustaa treenivermettä. Näyttää varmasti kivalta oranssin pitkähihaisen treenipuseron päällä, naistenmallina tämä kelpaisi minullekin! 🙂

HobSuperdry_28112016_782781.jpg

HobCybermonday_Campaign_okv_29112016.jpg

House of Brandonilla jatkuu Cyber Monday -maanantaihulinat vielä tänään tiistaina ja huomenna keskiviikkonakin… Alekoodilla CYBER saatte kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% alennusta, koskien myös huippumerkkejä kuten Calvin Kleinia, Tiger of Swedenia, Makiaa, Nikea, Superdry Sportia ja Timberlandeja. 🙂 Siispä äkkiä lahjalistaa laatimaan ja sormet kohti jouluostoksia!!

www.houseofbrandon.com

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: House of Brandon / Superdry Sport. Yhteistyössä House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Miehen sporttiset joululahjat & 20% alekoodi House of Brandonille

    1. Ajattelin vaan: Eipä oikeastaan, hän näkee ja kuulee asiat yleensä ennen kuin ne päätyvät blogiin joten ovat "vanhaa uutista". 🙂 Ja kielsin häntä erityisesti tulemasta blogiini ennen joulua, ja skippaamaan Facebookissa näkyvät blogipäivitykset mikäli ne hänen feediinsä eksyvät. 🙂 Hän tykkää onneksi yllätyksistä niin paljon että pystyy itsensä hillitsemään, toisin kuin minä joka satavarmasti olisin mennyt lukemaan lahjapostauksen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *