Artekin joulu!

Artekin jouluteeman inspiraationa on sininen hetki, pohjoisen talven ainutlaatuinen hämärä, joka pehmentää kaupungin äänet, antaa luonnolle uuden ilmeen ja houkuttelee kietoutumaan kodin lämpöön. Monta Artekin klassikkoa kuten A110 -riippuvalaisin ja Kanto-teline ovat saaneet ylleen uuden syvänsinisen sävyn. Sisääntuloaulan urbaania kaupunkilaisuutta ja rentoa kerroksellisuutta yhdistelevä esillepano on tummista sävyistään huolimatta virkistävän erilainen, luonnollinen ja tunnelmallinen. Tässä pieni kierros Artekin Keskuskadulla sijaitsevaan lippulaivamyymälään…

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_109

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_109

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_110

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_110

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_109

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_109

Artekin jouluvalikoimassa on mukana tuotteita lahjakkailta nuorilta suomalaisilta suunnittelijoilta. Esillä on mm. Irene Kostaksen vuonna 2014 perustetun ONARin käsintehtyjä eettisesti tuotettuja lampaankarvaisia irtopäällisiä, jotka sopivat täydellisesti Artekin jakkaroihin.

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_110

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_111

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_111

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_109

Omakotivalkoinen_ArtekJoulu_30112016_110

Myymälän pop up -tilan on vallannut Salakauppa, joka esittelee Aamu Songin ja Johan Olinin suunnittelemia leikkisiä tuotteita. Modernit maatuskat ja pingviinihaalarit tuovat hymyn huulille, ja sopivat loistavasti iloa tuoviksi lahjoiksi niin lapsille kuin lapsenmielisille. 🙂 Käykäähän pistäytymässä Artekilla, jos liikutte Helsingin keskusta-alueen suunnalla!

Artek Helsinki

Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki

Ma–Pe 10-19, La 10–18

*   *   *

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Artekin joulu!

 1. Sain itseäni niskasta kiinni ja lähdin käymään Artek-liikkeessä. Ajattelin, että on se kumma etten saa raahattua itseäni sinne, vaikka Helsingissä asunkin. Kyllä kannatti kävästä siellä. Palvelu oli ensiluokkaista ja tuotteet ihania. Ostin itselleni sieltä tyynynpäällisen. Olin niin tyytyväinen liikkeeseen, että ilmoitin jo ystävälleni, että vien hänet sinne tutustumaan heti, kun hän tulee kyläilemään meille. 🙂

  1. Pitju: Artekin myymälä on todella kiva ja hyvällä paikalla, palvelu erinomaista. 🙂 Millaisen tyynynpäällisen ostit?

  2. ostin sieltä H55-kankaasta tehdyn tyynyliinan. se on ihana ja sopii sohvalleni todella hyvin. Lähettäisin kuvankin, jos se olis mahdollista. olen ajatellut myös sitä Balmuirin tyynyliinaa, mutta en osaa päättää, että ostaisinko sen B-kirjaimella vai K-kirjaimella. Myös Marimekon Bottna tyynynpäällisen haluaisin, sitten sohvani olisi täydellinen. Mitä mieltä olet, että kannattaako laittaa mademoisellen päälle tyynyä vai antaisko vaan olla ilman? ☺️

  3. Pitju: H55-kangas on todella kiva, minullakin on pari mustavalkoista. :)<br />
   <br />
   Balmuirin tyynynpäällinen on ihana, itse sytyin tuohon B-aakkoseen. Bottna on kuvioltaan upea mutta tyynynpäällisen valkoinen sävy on liian kermainen sopiakseen Balmuirin tai H55:sen kanssa vierekkäin. Kaikkia selkeä sävyero ei tietenkään häiritse mutta minun silmissäni Bottna näytti edellä mainittujen vieressä ihan kellastuneelta ja virttyneeltä. Jos tykkäät tuunata itse, suosittelen ostamaan Bottnan kankaana jossa valkoisempi pohjasävy ja ompelemaan itse tyynynpäälliset. Bottnan puuvillainen verhokangas sopii hyvin tyynyillekin. 🙂

  4. hyvä, kun kerroit tuosta Bottnan värisävystä. olen itsekkin hirveän tarkka niissä. on se hyvä, että voin kysyä mielipiteitä sinulta sisustuksesta. 🙂 olen kiitollinen siitä. 🙂 voisin muuten ostaakkin kankaan ja ommella itse. Täytyypä käydä Marimekossa, kun seuraavan kerran menen keskustaan. 😀

  5. pitju: Nuo värisävyt ovat minulle tosi tärkeitä juttuja, en itse tykkää yhdistää vitivalkoista kermaisiin sävyihin jos ne ovat ihan rintarinnan. Kermaisempi tekstiili / tavara näyttää ihan nuhjaantuneelta ja kellastuneelta ja kaikki hohto häviää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *