Suloiset korulahjat & Glitter Girls -joulukalenteri

Miehen joululahjapostauksen vanavedessä paljastan teille pari tänään ostamaani lahjaa… Pikkuneidit tykkäävät tunnetusti kaikesta sievästä ja Glitterin myymälästä löysin 6-vuotiaalle tytölleni aivan ihania korulahjoja. Kimaltelevaa “timanttia” ja pinkkiä säihkettä löytyy mm. koira-kaulakorusta… ♥

Omakotivalkoinen_30112016_9413.jpg

Omakotivalkoinen_30112016_94034.jpg

Glitterin pahviset korurasiat ja lahjapussit olivat itseasiassa se mikä pysäytti pikajuoksuni ja jymähdin heidän ikkunansa eteen myyntipöytää ihastelemaan. Lastenvalikoiman nähdessäni olinkin sitten jo sulaa vahaa ja tulin hamstranneeksi vähän liikaakin. 🙂 Tytön paketeista paljastuu aattona kaulakoru, klipsi-kiinnitteinen korvakorusetti, pinnejä sekä puhelimen kuoret… ja pari tyttömäistä lahjaa tietysti myös 8- ja 10-vuotiaille serkkutytöille. 🙂 

Omakotivalkoinen_30112016_9404.jpg

Omakotivalkoinen_30112016_9415.jpg

Omakotivalkoinen_30112016_7812781.jpg

Omakotivalkoinen_30112016_9425.jpg

Tarttuipa mukaani myös Glitterin lapsille suunnattu 15€:n hintainen joulukalenteri, joka sisältää kaikenlaista kivaa pienille ja hieman isommillekin tytöille. Myyjä paljasti kalenteriluukuista kuoriutuvan mm. tarrakorviksia sekä erilaisia hiuskoristeita ja koruja. Tytöllä on ollut viime aikoina hankaluuksia nousta aamuisin ylös sängystä ja toivon että kalenteri antaisi hieman buustia päivän aloitukseen – olisi pakko herätä ajoissa, jotta ehtii avata Glitter-kalenterin ennen eskariin lähtöä. 🙂

Tytön joululahjatoiveet ovat olleet tänä vuonna todella maltillisia, ei ole toivottu omaa hevosta, linnaa tai lentokonettakaan. 🙂 Lapsen kasvun ja kehityksen huomaa hyvin joulutoiveista – aikaisemmin joulupukin kirjeeseen kirjattiin pääasiassa leluja (ja mahdottomuuksia kuten se oma oikea lentokone :D), on tänä vuonna listalla vaatteita, pörröinen aamutakki, kimaltavat kengät (ballerinat), pinkki pyöreä matto, pussilakanasetti, minun neuloma raitatyyny pinkkivalkoisena Monster High -logolla koristeltuna, askartelutarvikkeita, emoji-tavaroita, uusi eskarireppu, jne. Suurin osa tytön toivelahjoista on jo paketoituna ja enää puuttuu oikeastaan tuo Monster High -logon kirjaileminen neuletyynyn reunaan, johon joudun pyytämään apua siskoltani. 🙂

Illemmalla tulossa tunnelmakuvia Artekin joulusta, siihen asti heipat! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

5 kommenttia “Suloiset korulahjat & Glitter Girls -joulukalenteri

 1. Kyllä meillä eskari vielä leikki ja toivoi esim. legoja. Eipä hänellä tosin eskari-iässä ollut omaa puhelintakaan, jonka sai vasta kesällä ennen ekaa luokkaa eli ei ostettu kännykänkuoriakaan. Aikaa tästä kolme vuotta, ettei sentään ihan esihistoriallisista ajoista puhuta. Hyvää joulua perheellenne!

  1. Eskarilainen: Meillä on legojen kanssa kyllästysmisvaihe parhaillaan menossa, tyttö on niin monta vuotta niiden kanssa rakennellut että olisi ihmekin jos vielä jaksaisi yhtä suurella innolla edelleen. 🙂 Legoja on kertynyt jo niin paljonkin että uusille seteille ei ole tosiaankaan ole tarvetta ainakaan nyt. 😀 Legot ovat kyllä parhaita joululahjoja, toivottavasti tyttö vielä löytää rakentelukipinän. &hearts;<br />
   <br />
   Tytöllä on ollut oma puhelin jo pari vuotta, 5v synttärilahjaksi sellaisen sai ja nyt kun osaa jo lukeakin, on puhelimesta ollut paljon hyötyä. Hän osaa itse soittaa mm. isille ja mummille, jutella serkkujensa kanssa, kuvata videoita ja tehdä iMovie-minileffoja jne. Hän usein myös etsii kuvia netistä joista ottaa mallia piirustuksiinsa. 🙂 Tytöllä on kaikki mahdolliset lapsilukot päällä joten aika huoletta voin antaa hänen käyttää puhelintaan. :)<br />
   <br />
   Hyvää joulua teille myös! &hearts;&hearts; Enää kolmisen viikkoa… jei! 🙂

  1. Kristiina: Meillä on myös toiminut hyvin, tänäkin aamuna kun olisi saanut nukkua pitempään oli neiti pystyssä jo ennen klo kahdeksaa. 🙂 Ihania lahjoja on tullut kalenterista, tänään sunnuntaina tuli liilat sydänponnarit… tuliko teillekin samat? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *