Ikävät kuulumiset & itsenäisyyspäivän toivotukset!

Blogini Facebook-sivua seuraavat tietävätkin jo miksi meillä ei tänään olla juhlamielellä… Äitini pihalla oli viime yönä käynyt voroja, jotka olivat yrittäneet päästä ovestakin sisälle, siinä kuitenkaan onnistumatta. Oven lukko oli rikottu, polkupyörä viety ja piha sotkettu, voi että pistää vihaksi tuollainen toisen omaisuuteen ja yksityisalueelle kohdistuva rötöstely. 🙁 Päivä onkin mennä viilettänyt äidin luona pihaa siivotessa, lukkoseppää odotellessa ja valvontajärjestelmää asentaessa, joten päivän ohjelma meni totaalisen uusiksi. Itsenäisyyspäivän pikkukinkkuakaan en ehtinyt uuniin laittamaan, joten arkipäivän murkinalla mennään. Pöydän antimilla ei todellakaan ole tänään väliä, tärkeintä on ettei mitään pahempaa sattunut, asiat on hoidossa ja jokainen on turvassa. ♥︎

Omakotivalkoinen_06122016_8304127.jpg

Ikävistä kuulumisistani huolimatta haluan toivottaa teille Hyvää Itsenäisyyspäivää!

♥︎ Muistetaan pitää toisistamme huolta! ♥︎

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

3 kommenttia “Ikävät kuulumiset & itsenäisyyspäivän toivotukset!

  1. Kyllä tuo melkoisen turvattomuuden tunteen tuo. Luojan kiitos eivät päässeet sisälle asti. Siitä ei ehkä olisi selvinnyt pelkällä materialla. Huhhuh.

  2. Voi kuin ikävää! Tuollainen jättää jälkensä pikäksi aikaa. Mihin hälytysjärjestelmään päädyitte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *