Winter Wonderland & Valkoinen taljamatto!

Eilisen neitsytmatkani määränpää oli Kärkkäisen 32 000m2 kokoinen jättimyymälä Lahdessa, missä siskojeni kanssa vietimme mukavan joulushoppailupäivän kierrellen, kaarrellen ja tuotteita selaillen. Tavaraa oli niin valtava määrä, ettemme kaikkea edes ehtineet läpi käymään, mutta tärkeimmät jutut tuli onneksi bongattua pukinkonttiin. 🙂 Itselleni ostin 180cm pitkän EveryHomen keinokarvaisen taljan, josta tuli matto makuuhuoneen lattialle. ♥︎

Omakotivalkoinen_08122016_964112_2.jpg

Omakotivalkoinen_08122016_9630.jpg

Omakotivalkoinen_08122016_9632.jpg

Omakotivalkoinen_08122016_9634.jpg

Omakotivalkoinen_08122016_9638.jpg

Omakotivalkoinen_08122016_9637.jpg

Erittäin edulliseen pumpulin pehmoiseen taljamattoon oli ihana upottaa varpaat aamun pimeydessä. Lähes puhtaanvalkoinen sängynvierusmattoni on täydellisen kokoinen yöpöydän jatkoksi. ♥︎ 

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “Winter Wonderland & Valkoinen taljamatto!

 1. Onko maton alla joku liukueste? Kokemukseni mukaan tuollaiset kevyehköt matot ovat vähän hankalia sen suhteen, että äkkiä luiskahtavat jalan alta.

  1. Pysyykö…: Maton ala pinta on sellaista nahkamaista taljalle ominaista "nahkaa". 🙂 Meidän lakatulla parketilla talja pysyy paikoillaan ihan hyvin, mutta laminaatille kannattaa väliin laittaa mattoverkkoa tms. liukuestettä. 🙂

 2. Ai hitsi tuo on kivannäköinen! Pitää itsekin miettiä sängyn viereen taljoja, meillä on niin pirskatin kylmät lattiat.

  1. Minna: Tuo on ihanan tuntuinen ja näköinen, ja edullinenkin. 🙂 On kyllä niin paljon mukavampi laskea jalat aamulla taljan päälle, lieveilmiönä tosin se että pehmoinen talja saa aikaan vähän uneliaan olon ja tekisi mieli käpertyä sittenkin takaisin peiton alle nukkumaan. 😀

 3. Ihana matto!! &hearts;<br />
  Mutta voikos tuon pestä?<br />
  <br />
  Liukuesteeksihän voi tarvittaessa ostaa sellaista kumiverkkoa.

  1. Maria: Konepesu on kieletty mutta varovainen käsinpesu onnistuu. 🙂 Liukuesteeksi sopii hyvin sellainen kumiverkko, jonka saa leikattua taljan muotoiseksikin. 🙂

  2. Tuo pörrötalja houkuttelisi kovasti. 🙂 Kyselin tuosta pesemisestä siksi, että taloudessa asuu 20-vuotias kissavanhus, joka välillä oksentelee. Minulla oli ihana aito talja, mutta se ei sitten vesipesua kestänyt ja joutui roskikseen.<br />
   <br />
   Ja vielä matonpesuteemaan liittyen: kiitos vanhasta Pappelina-maton pesua käsitelleestä postauksesta. Minulla on keittiössä 70×160 cm:n pappelina ja jos kerran sinun pidempi mattosi mahtuu hyvin koneeseen, niin sittenhän tämän pesu sujuukin leikiten! Olin jo miettinyt jotain harjapesua kylppärissä, mutta eipä onneksi tarvisekaan!

  3. Maria: Itse kyllä aikanaan pesen taljan käsinpesulla, mutta varmistan pienestä kohdasta ensin ettei nukka mene kastuessaan pahasti takkuun tai irtoa. :)<br />
   <br />
   70x160cm Pappelina mahtuu oikein hyvin koneeseen, sinne vaan ja puhdasta tulee. 🙂 Ripusta matto kuivumaan kuivaustelineeseen S-muotoisesti ja venyttele kevyesti se muotoonsa samalla. Näin reunat pysyvät suorassa eikä mattoon jää kurttuja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *