Millainen lahja miehelle? Joululahjaopas auttaa!

Osalle rakkaista ja läheisistä on todella helppo löytää oikeanlainen joululahja, mutta joukkoon mahtuu aina muutama sellainen ihminen, joiden lahjan kanssa menee sormi totaalisesti suuhun. Tänä vuonna minulle harmaita haivenia aiheutti perheen miehet, joiden lahjatoiveet ovat tyyliä “eipä ole mitään erityistä, kaikki käy”. 🙂 Mukaman Mikko vinkkasi minulle heidän joululahjaopaastaan, joka löytää alle viidessä minuutissa sopivan määrän potentiaalisia lahjavaihtoehtoja erityisesti miehille – isälle, veljelle, enolle, sedälle ja sydänkäpyselle. Yhteistyön merkeissä testailin lahjaopasta ja heti tärppäsi, eikä mennyt edes viittä minuuttia… 🙂

Omakotivalkoinen_10122016_9654.jpg

Omakotivalkoinen_Mujjo_cloves.jpg

Lahjaoppaan suosituksien joukosta bongasin laadukkaat Mujjon kosketusnäyttöhanskat ja nämähän ovat suorastaan täydellinen joululahja kenelle tahansa älypuhelimen omistajalle. Tätä lahjaa en olisi omin aivoin keksinyt. 🙂

Mujjon etiopialaisesta lampaannahasta ja egyptiläisestä puuvillasta valmistetut hanskat ovat pehmeät, lämpimät ja kestävät. Nahassa käytetty nanoteknologia mahdollistaa koko käsineen käyttämisen kosketusnäytöllä samaan tapaan kuin paljaan käden. Koko hansikas on vuorattu käsiä hellivällä kašmirvillalla ja mattakäsitelty nahan pinta viimeistelee tyylikkyyden. Uskon lahjansaajan ilahtuvan ikihyviksi! ♥︎

Omakotivalkoinen_10122016_9658.jpg

Omakotivalkoinen_10122016_9664.jpg

Omakotivalkoinen_Mukamacom_joululahjaopa

Mukaman kätevästä joululahjaoppaasta löytyy neljä erilaista tyylivaihtoehtoa:

Minimalisti – ihminen, joka välttelee kaikkea turhaa ja panostaa laatuun

Matkustaja – hän joka on aina tien päällä, joskus työn ja toisinaan huvin merkeissä

Ulkoilija – reippailija, joka pilkkii, hiihtää, patikoi, suunnistaa, lenkkeilee, luistelee, vaeltaa tai muuten vaan nauttii raikaasta ulkoilmaelämästä

Klassinen – kutsun tätä isä-kategoriaksi. 🙂 Ajattomia ja klassisia lahjoja tärkeälle ihmiselle jolla on jo kaikkea. ♥︎

Jos sinullakin on mennyt lahjojen kanssa sormi suuhun, käy kokeilemassa millaisia lahjaideoita Mukaman joululahjaopas sinulle tarjoilee. 🙂 Oikean lahjan löytyessä voit hyödyntää alekoodia okvjoulu, jolla saat ilmaisen postitoimituksen aina 18.12.2016 asti. 🙂 Helpota joulurumbaa ja klikkaa itsesi laadukkaiden lahjojen ääreen:

www.mukama.com/joululahjaopas

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Mukama.com)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

14 kommenttia “Millainen lahja miehelle? Joululahjaopas auttaa!

 1. Jatkatko vielä joskus kuukauden ostokset- postaussarjaasi? Entä minimalismia käsitteleviä videopostauksia? Olisi mielenkiintoista nähdä koko vuoden 2016 kattava yhteenveto kotisi sisustuksen muutoksista.

  1. Bangkok: Kuukauden ostokset -sarjaa en ole ajatellut jatkaa mutta minimalismivideoita on tulossa vielä tulevaisuudessa. 🙂 Tuollaista koontipostausta voisin harkita vuoden vaihtumisen tienoille, kauheasti ei muutoksia muistaakseni ole tänä vuonna ollut mutta ehkäpä se omakin muisti virkistyy kun alkaa postausta varten selaamaan läpi vuoden tapahtumia. 🙂

 2. Hei! "Etiopialainen lampaannahka" kuulostaa varsin epäeettiseltä. Oletan sinunkin Miia olevan eläinakas, pystytkö todella kannattamaan etiopialaista lampaannahkatuotantoa, jossa eläinparat kärsivät koko lyhyen elämänsä ja lopulta nyljetään elävältä?! Netti on pullollaan materiaalia tästä. Toivottavasti otat suosituksesi nopeasti pois, eihän kukaan halua tukea tuollaista?

  1. Heli: Hollantilainen Mujjo on erittäin tarkka laadustaan ja eettisyydestään. Pelkän nimen takia ei kannata kenenkään tuotteita boikotoida. Kyllä etiopiasta löytyy eettisiä toimijoita niin nahanvalmistuksesta kuin muiltakin aloilta. <br />
   <br />
   Muoti- ja asustebusineksessä hyödynnetään hyvin paljon (uskallan väittää että reilusti yli 50% osuus) elintarviketeollisuudesta ylijäänyttä nahkaa. Minusta on erittäin eettisistä hyödyntää tuotantoeläimet kokonaan ja minimoida tälläkin tavoin elintarviketeollisuudesta syntyvän jätteen määrää.

 3. Kiitos loistavasta vinkistä! Kävin jo ostoksilla. :)<br />
  <br />
  Jostain syystä alekoodi ei toiminut ja laitoinkin tästä jo palautetta Mukaman asiakaspalveluun. Toivottavasti saavat asian kuntoon.

  1. Ovat ilmoituksensa mukaan saaneet pienen teknisen ongelman kuntoon ja palauttavat maksamani postimaksun. Näyttää tuolla firmalla olevan asiakaspalvelu kohdillaan. 🙂

 4. Onneksi minulla ei ole lahjaongelmia. Olemme perheen kanssa sopineet ettemme osta aineellisia lahjoja vaan kiireetön yhdessä olo ja yhdessä valmistettu joulu on se lahja, jonka toisillemme jouluna annamme.

  1. Jaana: Meillä yhdistyy tänä vuonna nuo molemmat, kiireetön yhdessä oleminen ja lahjojen antaminen sekä saaminen. Lapsille on tietysti enemmän paketteja kuin aikuisille, mutta olen muistanut jokaista itselleni tärkeää aikuistakin tänä vuonna lahjayllätyksellä. &hearts; Lahjojen antaminen on minulle yksi tämän joulun tärkeimmistä ilonaiheista, rakkaita kun ei voi koskaan muistaa tai hemmotella liikaa. &hearts;

 5. Kiitos vinkistä! Menin katsomaan noita hanskoja ja löysin kaupasta (toivottavasti) täydellisen joululahjan miehelle. Palautusaikaa on tammikuun puoliväliin eli uskalsin tehdä sitten aika kalliin ostoksen.

  1. Minttu: Tuo palautusaika on todella hyvä, ei tarvitse panikoida heti välipäivien pakettiruuhkassa jos käy niin hassusti että lahja on väärää kokoa tms. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *