Chanel N°5 L´eau – Uusi kevyempi tuoksu!

Taina toivoi minulta mielipidepostausta syksyllä ilmestyneestä Chanelin N°5 L´eau -tuoksusta, jonka on kuvattu olevan edeltäjiään kevyempi. Kuvaus on mielestäni osuva ja pohjatuoksussa vallitseva puuterimaisuus on huomattavasti pehmeämpi kuin alkuperäisessä Chanel N°5 -tuoksussa. Ensituoksuttamisesta jo tiesin että kyseessä on napakymppi, joka keveytensä ansiosta on paljon monikäyttöisempi kuin N°5 Premiér, josta postasin teille reipas vuosi takaperin.

Omakotivalkoinen_23092016_8007.jpg

Omakotivalkoinen_23092016_8001.jpg

Chanel N°5 L´eau on Sensain Silkin ja Issey Miyaken klassikkotuoksun ohella mielestäni parhaimpia arkeen(kin) sopivia “vesituoksuja” ja jos siellä jokunen mies on ruudun takana lukemassa, on tässä hyvä joululahjaidea naiselle joka pitää keveistä ja miedoista tuoksuista, muttei syty vaahtokarkkimaisen makeista tai sporttisen sitruunaisista vivahteista. 

Illemmalla saattaapi ilmestyä toinen postaus, jonka aiheena on sisustustyynykokoelmani uusin tulokas. Iso sohva tarvitsee paljon tyynyjä… vai mitenkä se mantra menikään. 🙂 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Chanel N°5 L´eau – Uusi kevyempi tuoksu!

    1. pitju: Omani ostin Stockmannilta, hinta oli 100€:n luokkaa (hyödynsin 20% kanta-asiakasalennussetelin). 🙂 Myös Sokoksen Emotionista löytyy tämä ihanuus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *