Patterivalot & Valkoinen amaryllis

Pattereilla toimivat minivalosarjat ovat superkäteviä ja sopivat pienen kokonsa ja johdottomuutensa ansiosta mihin tahansa. Yhdet pattereilla toimivat valot ripustin huonekuuseen ja toisen kieputin kauniin valkoisen amarylliksen ympärille. ♥ Tälläinen valokukka on myös loistava lahjaidea joulutuliaiseksi, parin euron valosarja sopii koristeeksi monenlaisiin kukkiin ja kimppuihin, erityisesti sellaisiin joihin on suihkutettu kimallusta ja glitteriä…

Omakotivalkoinen_amaryllis_15122016_9749Omakotivalkoinen_Amaryllis_15122016_6712Omakotivalkoinen_amaryllis_15122016_9733

Omakotivalkoinen_amaryllis_15122016_9740

Vielä olisi huominen urakoitavana ja sitten kiireet alkavat hellittää. Viikonlopun aikana olisi tarkoitus leipoa pipareita, paketoida lahjoja, kiinnittää Flos-valaisin seinälle, aloittaa 150x150cm kokoinen diy-tauluni maalaaminen ja käydä jouluruokaostoksilla. Työntäyteinen viikonloppu tiedossa, mutta hyvällä tavalla… 🙂

Tunnelmallista torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

7 kommenttia “Patterivalot & Valkoinen amaryllis

 1. Kiva idea! En ole ajatellutkaan, että valosarjoja voisi käyttää noinkin.<br />
  <br />
  Yhtä asiaa olen tässä miettinyt. Kirjoitit tässä syksyn aikana, että et halua lavastaa tai sommitella kotia blogikuvia varten. En ihan jaksa uskoa sitä. Kyllähän tämänkin postauksen upeat kuvat näyttävät kovin sommitelluilta. Vai onko tosiaan niin, että olit lukemassa kirjaa amarylliksen vieressä sohvalla, ja nappasit sitten muutaman tilannekuvan arjestasi? <br />
  <br />
  Blogisi on ihana ja inspiroiva, mutta minua on hieman alkanut ärsyttää se, että joskus esität tekstissäsi lukijoillesi jotain muuta, mitä kuvat ja toimintasi näyttävät. Tämä on mielestäni ihan turhaa. Esimerkiksi tämä kodin &quot;lavastaminen&quot; kuvia varten. Kaikkihan sitä tekevät, eikä siinä mielestäni ole mitään mitä pitäisi salata tai hävetä. Itse tykkäisin blogistasi vielä enemmän, jos olisit rohkeasti sitä mitä olet, etkä esittäisi jotain muuta. <br />
  <br />
  Toivottavasti kommenttini ei pahoittanut mieltäsi.

  1. Ihmettelevä: Valot sopivat kehystämään seinähyllyjä todella kivasti ja maalarinteipillä saa kiinnitettyä valonauhan erikoisemman muotoisiinkin hyllyihin. :)<br />
   <br />
   Lavastamisella tarkoitan sitä etten esimerkiksi valmista ruokaa kuvauksia varten vaan valokuvaan syötäväksi valmistetut annokset jos hetki on oikea eikä ruoka jäähdy kuvaussession aikana. En virittele koristeita sellaisiin kohtiin kotia, joissa ne eivät oikeasti voisi (koiran ja tytön) vuoksi olla. En hanki tuotteita somisteeksi hienoja kuvia varten, vaan ostan tavaraa vain jos sille on oikeasti käyttöä. Kuvaan siis muun elämän ohessa enkä järjestele kuvausta varten erikseen mitään hienouksia. <br />
   <br />
   Tuo amarylliskuva syntyi itseasiassa muun puuhan lomassa. 🙂 Olin pyyhkimässä pölyjä ja putsaamassa pöytää, nostin pöydän tarjotinkannen sohvalle saadakseni mehuläiskän pois pöydän jalasta ja huomasin että sohvalla oleva amaryllis näytti kivalta. 🙂 Kirja oli auki juuri tuossa kohdassa mutta pöydän isommalla tarjotintasolla. Sitä pyyhkiessäni siirsin kirjan tuohon pienelle tasolle amarylliksen ja valojen viereen ja tarjottimen siirtämisen mukana koko paketti matkasi sohvalle josta otin kuvat. 🙂 Lavastus siinä mielessä kyllä että kyseinen tarjotin ei jäänyt sohvalle, mutta tahaton stailaus kuitenkin. :)<br />
   <br />
   Kollaasin ensimmäinen kuva ja kuva nro 3 on otettu amarylliksen ollessa pöydällä normaaliin tapaan. 🙂 <br />
   <br />
   Tuotekuvaus on omalla tavallaan aina lavastusta, sillä kuvauspaikka on kotona valittava valon mukaan. Siksi olen talviaikaan kuvannut paljon olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunoiden edustalla eli sohvalla, sohvapöydällä ja sängyn päällä. Selväähän se etten säilytä laukkua sohvalla tai hajuvettä sängyllä, mutta suomen pimeydessä on valitettavasti rajattu määrä valoa ja sekin on useina päivinä jäänyt ikkunoiden ulkopuolelle. :D<br />
   <br />
   Minun ei ole tarkoitus paheksua ketään joka haluaa luoda kuviinsa kaunista tunnelmaa sommittelulla ja kuvauspaikan stailaamisella. Itsekin haluan ihan samalla tavoin julkaista kauniita kuvia blogissani ja Instassa. Varsinaiseen kuvauslavastamiseen en kuitenkaan ole ryhtynyt, minulle on itselleni tärkeää että blogikuvissani säilyy aitous ja tietynlainen tilannekohtainen tunnelma. Tästä johtuen en juurikaan valmistele postauksiani etukäteen vaan istahdan koneelle ja mietin mikä asia on juuri nyt mielessäni, mitä on vastikään tapahtunut ja mikä minua kiinnostaa eniten. <br />
   <br />
   Lavastus oli ehkä väärä sanavalinta kuvaamaan tuota kuvaussomistelua, jota paljon harrastetaan nykypäivänä ja josta realismi on kadonnut. Taljan päällä ilman isoa tasaista (mielellään teräksistä) alustaa poltettu kynttilä näyttää kuvassa aivan upealta mutta on niin vaarallinen viritelmä etten ikimaailmassa kuvaisi saati jakaisi tuollaista otosta missään. Joulun aikaan on tullut paljon vastaavankaltaisia kuvia vastaan, jotka ovat pelkästään kauniita kuvia eikä niillä ole mitään tekemistä oikean elämän kanssa, aivan kuin haute couture -muotimallistot epämukavine erikoisuuksineen. 🙂

 2. Kaunis kukka ja kiva tunnelma, mutta alkoi hihityttää lapsellisesti tuo kukan jöpöttävä elin. Sori XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *