Kodin kaunein kohta!

Kodin kaunein kohta on tällä hetkellä olohuoneen sohvanurkkaus valoverhoineen. ♥ Pehmeä, lokoisa ja liiankin houkutteleva rötväilypaikka vetää puoleensa näin perjantain työrupeaman päätteeksi, vaikka kaikenlaista puuhaa olisi vielä tehtävänä ennen kuin voin oikaista jalat ja alkaa laiskottelemaan. 🙂 Huomenna kaunis nurkkaus saakin uudenlaiseen lookin kun Flos-seinävalaisin pelmahtaa ulos pakkauksestaan ja kiinnittyy (miehen avustuksella) sohvan takana olevalle seinälle…

Omakotivalkoinen_16122016_9758.jpgOmakotivalkoinen_16122016_67162_3.jpgOmakotivalkoinen_16122016_9756_3.jpg

Saatan tirauttaa pienet onnenitkut kun pitkään ja hartaasti odotettu valaisin on viimein saatu paikoilleen. 🙂 Tunnen selkäpiissäni asti että valaisin tulee tekemään olohuoneeseen ihmeitä, ei pelkästään extratarpeellisen lisävalon muodossa vaan myös sisustuksen osalta… Näillä eväillä siis huomiseen, tulkaahan kaikki katsomaan miltä Flos meidän kotona näyttää! 🙂

Ihanaa ja antoisaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Kodin kaunein kohta!

  1. Vastaan teille kaikille yhteisesti. 🙂 Lahjoitin takan uuteen kotiin jossa siitä on enemmän iloa omistajilleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *