Flos 265 – Sneak peek!

Kylläpä olikin savotta saada Flos 265 -valaisin seinälle ja balanssiin. Ohjelappuseen piirretty kasauskaavio oli hieman epäselvä ja valaisimen paikankin valinta sen verran haastavaa, etten olisi ilman miehen avustusta päässyt alkua pitemmälle. Näin jälkikäteen fiksuna ja viisaampana olen sitä mieltä että valaisin olisi saanut olla 10cm alempana, mutten lähde korkeutta kuitenkaan muuttelemaan. Eipähän tyttö ainakaan lyö päätään valaisimen varteen, jos päätyy kielloistani huolimatta pomppimaan sohvalle. 🙂

Omakotivalkoinen_17122016_9787%20%281%29

Omakotivalkoinen_17122016_9782%20%281%29

Siinä se kauan odoteltu valaisin nyt olla möllöttää…  ♥︎ Huomenna parempia kuvia ja isompia kuvakulmia, josko vaikka keittiötäkin saisin mahtumaan samaan postaukseen pitkästä aikaa. 🙂

Kivaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

14 kommenttia “Flos 265 – Sneak peek!

 1. Onpa kaunis valaisin!Jotenkin näkisin sen isomassa tilassa,suuremmassa kulmassa.Onko näitä erikokoisia?Ruokapöydän yllä olisi varmaan upea!Uusia kuvia odotellessa:)

  1. Nanna: Flos 265 -valaisimia on vain yhtä kokoa. 🙂 Valaisinta ympäröivän tilan koko ja valaisimen säätyvän varren asento kuvakulmasta riippuen muuttaa valaisimen mittasuhteita. Ruokapöydän viereinen seinä on liian pieni Flosille, seinä on vain 180cm leveä ja ruokapöydän keskikohdan etäisyys seinästä reilu metri, joten 205cm pituinen valaisin ei kohdistuisi pöydän keskelle vaan ylettäisi melkein keittiön kaappeihin asti. 🙂

 2. Kaunis lamppu ja musta on teille kyllä nappi valinta, tuo kivasti kontrastia muuten vaaleaan sisustukseen. Tämä taitaa olla nyt monen bloggarin suosikki lamppu 🙂

  1. Päivi S: Flos 265 -valaisinta on näkynyt Instagramissa jonkin verran, jonkinlainen hittivalaisin taitanee olla. 🙂 Minä höpisin Flosista ensimmäisen jo kerran pari vuotta sitten kun luulin että 205cm varsi on säädettävä ja kaavailin tätä ruokapöydän päälle. Vartta ei kuitenkaan voi lyhentää (säätö on lampun korkeussuunnassa) joten se idea ja haave vesittyi siinä. 🙂 Nyt aika oli otollinen, sohva on riittävän suuri täyttämään seinän ja sen yläpuolelle jäävä iso valkoinen seinä kaipasi jotakin joka toisi tilaan särmäkkyyttä. Flos on siihen bueno vaihtoehto, sillä taulukollaasiseinät tai seinähyllyt eivät enää ajatuksena oikein napanneet. 🙂

  1. Kikka: En pidä mustaa valaisinta hullutteluna, mutta siinä olet oikeassa että valkoinen valaisin olisi varmasti ollut monen mielestä automaattisempi värivalinta minulle. 🙂

 3. Hieno! Ja oikeassa olet, hieman alempana olisi vielä hienompi! Valaisin näyttää jostain syystä paljon pienemmältä kodissasi kuin meillä tai ystävälläni. Onko näitä eri kokoja?

  1. Jenni: Flos 265 -valaisinta ei ole muuta kokoa. Valaisin näyttää eri kuvakulmissa eri kokoiselta, riippuen valaisimen kääntövarren asennosta ja valaisinta ympäröivästä tilasta. Minulla ainoa mittasuhteista kertova vertauskohta on iso valkoinen seinä ja massiivinen puoli-olohuonetta täyttävä sohva. valaisin näyttää niiden keskellä sirolta ja hentoiselta, mutta jos menen itse valaisimen viereen seisomaan, näyttää valaisin hillittömän pitkältä ja isolta. 🙂

 4. Aivan ihana valaisin, ja muutenkin sisustukseen on tullut lisää syvyyttä, hyvää "epätäydellisyyttä".

 5. Tuossa pääsee nyt vain 20 prosenttia valaisimen potentiaalista käyttöön. Liian korkealla ja suorastaan vaarallisen lähellä ikkunaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *