Yllätyslahja tontuilta & Skandinavisk -kynttiläkokoelma

Yhteiskumppanini Bosch muisti minua ihanalla joululahjapaketilla, jonka uumenista putkahti esiin mm. Skandinaviskin Nordlys -tuoksukynttilä. Kynttilä tuoksuu niin ihanalta etten malttanut odotella jouluaattoon asti sen kanssa, ja uskallanpa myös sanoa että kauniiseen siniturkoosiin lasipurkkiin valettu Nordlys on tuoksultaan kaikista Skandinaviskeista parhain. ♥︎

Omakotivalkoinen_17122016_9763.jpg

Omakotivalkoinen_17122016_9772.jpg

Omakotivalkoinen_17122016_97792.jpg

Skandinavisk-kynttilät tuoksuvat hyvältä myös yhdessä, varsinkin Nordlys ja Snö täydentävät toisiaan ja koti tuoksuu pakkasilmalta, puuvillalta, takkatulelta, neilikoilta ja kotoisilta mausteilta. Kiitokset vielä tätäkin kautta Boschin tottusille jouluyllätyksestä! ♥︎

Flos 265 -seinävalaisimen kasaaminen ei ollutkaan ihan pikkujuttu, asennusohje oli nimittäin himppasen epäselvä ja sen lisäksi porasin kiinnitysreiät vähän liian ylös seinään. 😀 Nappaan muutaman kuvan teille heti kun saan sotkut imuroitua ja sohvan takaisin paikoilleen, palaan illalla minipostauksen voimin asiaan… 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *