Unelmakoti keskellä kauneinta Helsinkiä!

Tykkään selailla asuntomyynti-ilmoituksia ja bongailla upeita moderneja unelmakoteja. 🙂 Tämän päivän saalis on Ullanlinnassa sijaitseva 112,5m2 kokoinen erillistalo, jonka sisäpuolen ratkaisut ovat mielettömän hienoja… 6 miljoonan lottovoitto jos omalle kohdalle sunnuntaina sattuisi, ostaisin tämän kaunottaren välittömästi. 🙂

ORIGINAL.jpg

ORIGINAL%20%281%29.jpg

ORIGINAL%20%282%29.jpg

ORIGINAL%20%283%29.jpg

ORIGINAL%20%285%29.jpg

ORIGINAL%20%284%29.jpg

ORIGINAL%20%286%29.jpg

ORIGINAL%20%288%29.jpg

ORIGINAL%20%287%29.jpg

Ylimmän kerroksen tilasta tekisin itselleni työtilan, jonne työhön liittyvät asiat olisivat piilossa muulta arkielämiseltä. Keskikerrokseen keittiön viereen sisustaisin pienen oleskelutilan, jossa voisi rentoutua ja vaihtaa perheen kanssa päivän kuulumisia. Alimpaan kerrokseen rappuja mentäessä vastaan tulee mielenkiintoisesti toteutettu välitasanne, joka toimisi leffojen katselussa täydellisesti (kattoon kiinnittäisin automatisoidun valkokankaan). Makuuhuone, vaatehuone ja massiivinen kotikylpylä sijoittuvat talon alimpaan kerrokseen, ihanan erilainen ratkaisu joka toisi elämään sitä kuuluisaa luksusta. 🙂 Ah, tänne kun pääsisi asumaan! ♥︎

Enää on kaksi yötä jouluun ja vielä on viimeiset valmistelut tehtävänä. Pidämme tytön kanssa tänään piparipajan, jossa paistamme ja koristelemme pipareita pakettikorteiksi. 🙂 Saa nähdä miten saan ripustusnauhaa varten tehtävät reiät pipareihin niin että piprut eivät murene. Täytynee kokeilla rei´ittää raaka taikina ja toivoa että se ei paisu uunissa kokonaan umpeen. 😀 

Ihanaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: BO LKV / Etuovi.com. Kohdenumero 9849885)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Unelmakoti keskellä kauneinta Helsinkiä!

  1. Mites jos yrittäisi rei'ittää piparit puolivalmiina? 🙂 Sellaisina ei ihan kypsinä, vielä pehmeinä, muttei liian raakoina? 🙂 Ihanaa joulua teidän perheelle Miia! ♥

    1. Marissa: Puolivalmiina pipareiden rei´itys ei oikein onnistunut, pipariin jäi pelkkä kuoppa siihen kohtaan missä piti olla reikä. 😀

  2. Tuollainen koti olisi kyllä kiva saada joskus. Jos sitä paljon toivoo, niin se voipi vaikka toteutuakin. ☺️ Itse olen saanut pipareihin reiät, kun olen käyttänyt pilliä. Raakaan taikinaan paksulla pillillä reikä. 😀Hyvää joulunodotusta sinulle ja tyttärellesi. 🎄🎁🎅🏻

  3. Moikka! Kannattaa ehdottomasti rei'ittää piparit ennen paistoa vaikka mehupillillä. Jos paiston jälkeen reiät on menneet umpeen niin ne kannattaa vaikka hammastikulla heti uunista tulon jälkeen tehdä uusiksi. Mukavaa leipomisiltaa!:)

    1. MariaO: Kiitokset sinullekin hyvästä vinkistä, jonka avulla sain hienot reiät pipareihin. 🙂 Hammastikulla pyöräytin muutaman epämuodostuneen reiän reunat siisteiksi heti kun nostin pellin uunista ulos.

  4. Pipareihin kannattaa tehdä reikä ennen paistoa uunissa. Hyvä apu on pieni reikämuotti jolla jää kunnon reikä esim paksumpaakin nauhaa varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *