IKEA joulualen parhaat poiminnat!

Yhteistyössä IKEA

IKEA-verkkokaupassa ja -tavarataloissa alkoi tänään jouluale ja lähden tunnin kuluttua shoppailureissulle Vantaan tavarataloon. Ostoslistalla on mm. IKEA 365+ -sarjan tuotteita, tytön sänkyyn sopivia aluslakanoita ja IKEA MOLGER -penkki, joka tulee miehen kylpyhuoneeseen pyyhkeiden ja wc-papereiden säilyttämistä varten. Haluan nähdä myös miltä OSTHAMRA -seinäkaappi näyttää livenä…

IKEA_JOULUALE_23122016_OMAKOTIVALKOINEN_

IKEA_ALE_23122016_365_PAISTOKASARI_78237

IKEA 365+ -sarjan uunin kestävä kannellinen paistokasari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja IKEA antaa sille 15 vuoden takuun. Paksu pohja jakaa lämmön tasaisesti reunoille asti ja ehkäisee ruokien pohjaanpalamista. Kannellinen kasari on erinomainen keittiöapulainen risottojen, kastikkeiden ja wokki-tyyppisten ruokien valmistukseen, ja uunin kestävänä siinä valmistuu myös joulun suosikkiherkku uuniriisipuuro.

IKEA_ALE_23122016_RIMFORSA_VEITSITELINE_

IKEA RIMFORSA -veitsitelineen yritän ehtiä nappaamaan aletuotteiden joukosta omaan kärryyni, sillä se olisi kiva joululahja kummitytölle, jonka keittiöstä löytyy RIMFORSA-sarjan seinätanko. Itsekin haaveilen reelinkitangosta, johon saisin muutamia teräskoreja ja kahvikuppeja koukuissa roikkumaan, mutta toistaiseksi en ole raaskinut porata reikiä keittiön seinään. Pitäisiköhän viimein uskaltautua?!? 🙂 

IKEA_ALE_23122016_GASPA_ALUSLAKANA_28718

Olen kuullut IKEA GÄSPA -malliston puuvillasatiinisista aluslakanoista ja tyynyliinoista teiltä lukijoilta paljon hyvää, niiden on kehuttu olevan kuin suoraan hotellin sängystä. 🙂 Tytön sänkyyn tarvitsen kaksi 150x200cm kokoista lakanaa ja saatanpa ostaa yhden omaankin petiini. 🙂

IKEA_ALE_23122016_OSTHAMRA_SEINAKAAPPI_7

IKEA OSTHAMRA -seinäkaapin tuotesivulla olevat inspiraatiokuvat herättivät kiinnostukseni ja minulla on mielessäni pari erilaista ideaa, joihin voisin kevytrakenteista seinäkaappia hyödyntää… esim kylpyhuoneessa pesukoneen päälle seinään kiinnitettynä se tarjoaisi tyylikästä säilytystilaa pyykinpesuaineille. Tämä täytyy ehdottomasti nähdä paikan päällä!

IKEA_ALE_23122016_MOLGER_PENKKI_7817282.

IKEA MOLGER -penkki on syy miksi suuntaan kaiken joulukiireen keskellä vielä sisustusostoksillekin. 🙂 Miehen kylpyhuoneessa ei ole tällä hetkellä mitään muuta säilytystilaa kuin pieni peilikaappi lavuaarin päällä ja hän joutuu säilyttämään pyyhkeet, varashampoot ja wc-paperit viereisen huoneen kaapeissa. Tilaa kylpyhuoneessa kuitenkin riittää, niin penkille kuin jonkinlaiselle korkeammallekin hyllylle, samaan tapaan kuin yllä olevassa kuvassa. Olisipa itselläkin tilaa tälläiselle, ostaisin heti! ♥︎

Kaikki suosikkituotteeni ja paljon muuta löydät tänään alkaneesta IKEA joulualesta:

www.ikea.fi/ale

Vielä yksi yö jouluun… jippii! 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä IKEA)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “IKEA joulualen parhaat poiminnat!

 1. Anna mennä vaan ja poraa! Jos sitä usein mietit! Aika yllättävä veto kyllä olisi sinulta, ei voi mitään mutta viime kuukausien aikana tyylisi on muuttunut huomattavasti. 🙂

  1. Yllättävä mutta ei huono: Olisi kyllä erilainen valinta minulta tuo reelinkitangon kiinnitys. 🙂 Kahdenvaiheilla olen edelleen, enkä taida toistaiseksi uskaltaa alkaa poraushommiin. 🙂

 2. Luuletko, että vielä jossain vaiheessa muutatte miehesi kanssa saman katon alle? Onko teidän asuntojen välillä pitkä välimatka? Onko teidän tyttö molempien luona yötä vai miten saatte homman toimimaan? 🙂

  1. Sandra: Asumme miehen kanssa melko lähekkäin ja hoidamme tytön yhdessä. Saatamme hyvinkin muuttaa vielä joskus saman katon alle, mutta tällä hetkellä nykyinen järjestelymme tuntuu meistä molemmista hyvältä. 🙂

 3. Hyvää joulua Mia! Sinulla on kiva blogi, jossa on koko ajan jotain uutta, kauniita kuvia ja kivoja ideoita! Mukavaa lukemista kiireisen arjen keskelle. 🙂

 4. Ja tätä kommenttia ei tarvitse julkaista eli tämä on vain sinulle (pientä kielenhuoltoa).<br />
  Minunkin silmääni on ottanut tuo, että kirjoitat tälläinen (siis äällä, kun oikea muoto on tällainen).<br />
  Korjaathan sen niin jatkossa blogiasi on vieläkin mukavampi lueskella!

  1. Maria: En kirjoita puhdasta kirjakieltä ja tuo sanamuunnos on tarkoituksella kirjoitettu rennommalla tavalla väärin. 🙂 Myös puhekielessäni käytän ns. murresanoja jonkin verran, joka saattaa joitakin ärsyttää. Tekstin välityksellä on haastava tuoda esille mielialoja ja sanojen painotuksia, ja siihen pienet murrepohjaiset &quot;kirjoitusvirheet&quot; ja sanavalinnat auttavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *