Massiivinen ALE on alkanut Stockmannilla

Stockmannin odotettu jouluale on alkanut verkkokaupassa ja yllätyin siitä miten paljon ajattomia klassikkotuotteita alen joukosta tällä kertaa löytyy. Joulusesonkiin kuuluvien sisustustavaroiden lisäksi kodin aleosastolta löytyy todella paljon mustia, valkoisia ja harmaansävyisiä sisustustuotteita, mm. Balmuirilta, Gant Homelta, Georg Jensenilta, Vitralta, Lillagungalta, Kenzolta, Arabialta, Pentikiltä, Casa Stockmannilta ja sadoittain muita merkeiltä.

Omakotivalkoinen_25122016_Stockmann_ale_Omakotivalkoinen_25122016_Stcockmann_ale

Muodin puolella alennusmyynti vasta onkin massiivinen, alesta bongailin monia merkkilaukkuja (mm. Tory Burch, DKNY, Rebecca Minkoff, Michael Kors…), kenkiä ja vaatteita, joista ylemmän kuvan raidallinen Cut & Pret -neulemekko ja Balmuir Como -kylpytakki menivät tilaukseen yhdessä muutaman muun tuotteen kanssa. 

Käy katsastamassa Stockmannin alevalikoima ja nappaa kirjaimellisesti parhaat päältä! Tuotteiden joukossa on todellisia helmiä, joista on jäljellä vain muutamia kappaleita! 🙂

www.stockmann.com/ale

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *