Ihanat joululahjani!

Olin ollut tonttujen mielestä tänä vuonna ilmeisen kilttinä, kun muistivat minua niin monella ihanalla joululahjalla. ♥︎ Rakkaat tonttuset olivat tehneet melkoista salapoliisityötä keksiäkseen ja löytääkseen minulle lahjoja ja pelkkiä napakymppejä lahjakääreistä paljastuikin. 🙂

Omakotivalkoinen_27122016_9917.jpg

Efva Attlingin Love Knot -rannekoru sai kaverikseen siron Love Knot -kaulakorun, joka laskeutuu kauniisti solisluiden kohdalle. ♥︎ Himla Signature -tuoksukynttilä sai kynttiläaddiktin kiljaisemaan riemusta, lasipurkin kaunis ulkomuoto yhdistyy ihanaan tuoksuun – t ä y d e l l i n e n !

Omakotivalkoinen_27122016_9928.jpg

Tonttuset tuntevat minut niin hyvin että pistivät pakettiin muutaman muunkin kynttilän. 🙂 Brooklyniläisen Apotheketin käsintehty Oakmoss -kynttilä, Irlantilaisen Max Benjaminin Dodici ja Balmuirin pallokynttilä tulevat tarpeeseen, sillä pelkästään marras- ja joulukuun aikana olen polttanut loppuun jo yhdeksän kynttilää. 🙂

Omakotivalkoinen_27122016_9925.jpg

Omakotivalkoinen_27122016_9915.jpg

Balmuirin vartalosarjan Mountains-suihkusaippua ja -voide kruunasivat joulun saunahetket. 🙂 Luonnonmukaisista ainesosista valmistettu ihonhoitosarja puhdistaa hellävaraisesti ja kosteuttaa syvältä. Voiteen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja tekee ihosta mattaisen ja uskomattoman pehmoisen. ♥︎

Omakotivalkoinen_27122016_9920.jpg

Sydämen muotoinen Kaurilan Sauna -suolasaippua on pakattu niin kauniisti etten sitä ole vielä raaskinut ottaa käyttöön. 🙂 Talvikuivalle ja herkälle iholle sopiva hajusteeton ja vegaaninen suolasaippua sopii koko vartalon pesuun – päästä varpaisiin. ♥︎

Joululoma vierähti hyvässä seurassa ja herkkujen ääressä nopeasti. Arkeen palaaminen tuntuu kuitenkin mukavalta, vaikka olisihan sitä mielellään jatkanut vielä herkuttelua ja laiskottelua. Elokiloja kertyi joulun antimista masupömpötyksen perusteella useampi kilo, toisaalta annoin itselleni luvan ahtaa napaani määräämättömästi suklaata, pähkinöitä, pullaa, keksejä ja muita herkkuja. 🙂 Jouluale onkin hyvä hetki päivittää treenikerrastoa, sporttiliivit ainakin tarvitsee uusia ennen uuden vuoden ja uuden treeniohjelman alkamista. Näistä aiheista lisää juttua myöhemmin… 🙂

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Ihanat joululahjani!

    1. Plussa: Loppuvuoden motivaatiopula ja herkuttelu kasvatti elopainoa lähes kuudella kilolla enkä mahdu kaikkiin treenivaatteisiini. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *