Uusi kello & korulaatikon sisältö!

Sain mieheltä joululahjaksi teräksisen Gant Park Hill Mid W10922 -rannekellon, jollaista katselin jo syksyllä. ♥︎ Pelkistetyssä kellossa on kaunis valkoinen kellotaulu ja se sopii käytettäväksi hopeisten korujenkin kanssa. Korulaatikossani oli sopivasti tilaa uudelle kellolle ja kiitos miehen, minulla on täydellinen kokoelma kaikkea mitä nainen voi tarvita. 🙂

Omakotivalkoinen_09012017_0090.jpg

Omakotivalkoinen_09012017_0096.jpg

Omakotivalkoinen_09012017_0089.jpg

Yksi rannekoru, kaksi kaulakorua, kaksi sormusta, kaksi kelloa (teräksinen Gant ja musta Daniel Wellington) ja yhdet klipsikorvikset – toisiinsa sopivat, elegantit asusteet arkeet ja juhlaan. ♥︎

Huomenna julkistan Pentti-jakkaran voittajan ja kirjoittelen toivepostausta tuoksukynttiläkokoelmastani, jossa yritän laittaa kynttilät jonkinlaiseen paremmuusjärjestykseen… helpommin sanottu kuin tehty, sillä jokainen kynttilä tuoksuu aivan ihanalta. 🙂 Kivaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Uusi kello & korulaatikon sisältö!

  1. Irina: Käytän kyseisiä koruja enimmäkseen juhlavissa tilanteissa, arkisin en käytä sormuksia, klipsikorviksia tai rannekorua ja kaulakoruakin aika harvoin. En ole näyttävien korujen ystävä enkä tykkää koristella itseäni mitenkään isosti. Minulle kaunis ja simppeli Efva Attlingin Love Knot -rannekoru on jo juhlava, tykkään siitä todella paljon. ♥ Hienostunut, yksinkertainen ja siro on koruissa minun tyylini. 🙂

 1. Hei Miia<br />
  Sopiva määrä koruja on se, että kaikkia tulee käytettyä. Tänään vein vanhoja, vuosikausia<br />
  käyttämättä olleita kultakoruja kultasepälle romukullaksi. Olin tosi yllättynyt niiden arvosta<br />
  ja todella iloinen, kun pääsin eroon. Tilalle hankin valkokultaisen sormuksen, joka sopii<br />
  uuden kellon kanssa ja niin mieluinen, että tulee käytettyä. Sinun korusi näyttävät olevan <br />
  keskenään yhteensopivia. Kaikki eivät halua sonnustautua koruröykkiöllä. Minulle ainakin<br />
  tulee vaivaantunut olo jos niitä on liikaa. Taidetaan olla samoilla linjoilla tässäkin asiassa💖.

  1. Raili: Olen samaa mieltä! 🙂 Korut tarvitsee kantajan ja korulaatikkoon hylätyt korut ovat minusta surullisia. Itse olen vasta pikkuhiljaa syttynyt koruista ja alkanut opettelemaan niiden käyttöä. Nyt on juuri sopiva määrä kaikkea mitä voin tarvita, ainakin siihen asti jos päätän joskus laittaa reiät korviin jolloin klipsikorvikset vaihtuvat normaalikorviksiin. :)<br />
   <br />
   Tyylillisesti tykkään todella yksinkertaisista, siroista ja ajattomista koruista. Hopeinen on nykyisin mieluisampi värinä kuin keltakultainen, josta ennen tykkäsin enemmän. En ole näyttävien korujen kaveri, en halua säihkyä tai loistaa enkä välitä statement-tyylisistä erikoisuuksista. Yksinkertainen on omaan silmääni kauneinta. &hearts;

 2. Moikka Miia! Jäin miettimään miksi olet luopunut kultaisesta Mk-kellostasi? Eikö se ollut joskus jopa ainut korusi? Siksi asia kiinnostaa kun hankin sinun innoittamana itselleni samaisen kultakellon joka juhliin on aina ranteeseeni päässytkin ja tuonut toivottua näyttävyyttä 🙂

  1. hopeainenko: MK:n kultainen kello oli kooltaan ja malliltaan täydellinen, mutta keltakultaisen sävyyn kyllästyin. Olen nykyisin enemmän hopean ystävä ja jos voisin taikasauvaa heilauttamalla muuttaa MK:n kellon hopeiseksi / teräksiseksi tekisin niin heti paikalla. 🙂 Minulla ei ollut mitään muuta kultaista kuin kello ja vöiden ja laukkujen hopeasoljet yms. eivät matchanneet kellon kanssa. En tykkää yhdistää asussa kultaa ja hopeaa sekaisin.

 3. Onpas nätti kello. Ja muutenkin kiva korukokoelma. Mulla on about saman verran koruja ja niitäkin tulee käytettyä liian vähän. Arkeen riittää hopeiset pienet nappikorvikset ja teräksinen rannekello/ hopeinen rannekoru. Kaulakoru tähän lisäksi, niin tunnen oloni jo joulukuuseksi 😀

  1. Sinituuli: Gantin kello on hyvin pelkistetty ja kaunis, tykkään siitä valtavasti. &hearts;<br />
   <br />
   Arkisin käytän lähinnä rannekelloa ja joskus kaulakorua. Rannekorut, klipsikorvikset (minulla ei ole reikiä korvissa) ja sormukset pääsevät käyttöön lähinnä vain erikoistilanteissa. En ole koskaan oppinut käyttämään koruja arjessa (tanssiharrastus, pikkulapsiarki, yms. syyt) ja nyt vasta pikkuhiljaa opettelen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *