PENTTI-jakkara & arvonnan voittaja!

Pentti-arvonnan osallistumiskommenttien innostuneisuus sai hymyn huulille ja haluan kiittää teitä kaikkia Penttistoren puolesta! Pentille on todellakin oma paikkansa meidän sisustajien sydämessä ja kotimaisen pienyrittäjän tukeminen ja tunnetuksi tekeminen on ehdottomasti yksi bloggaamisen parhaista puolista. ♥︎

Omakotivalkoinen_10012016_0068671267.jpg

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202017-01-10%20ke

Arpaonni suosi 5.1.2017 klo 22:16 kommentoinutta Jenniä, jolla onkin nyt vaikea valinta edessä Väli-Pentin ja Pitkä-Pentin välillä. 🙂 Olethan Jenni minuun yhteydessä pikimmiten (__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi) jotta saadaan sinulle ikioma Pentti matkaan!

Myös Checklist-blogin Heidi on Pentti-tiimin jäsen ja hänen blogissaan starttasikin hetki sitten vastaavanlainen jakkara-arvonta, joten käykäähän kokeilemassa arpaonneanne myös TÄÄLLÄ

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202017-01-10%20ke

Jos ja kun et halua jättää Penttiä pelkän tuurin vaaraan, voit ostaa ikioman Pentin haluamassasi koossa ja värissä suoraan Penttistoren Mikolta ylläolevin yhteystiedoin. Lisätietoja löydät www.penttistore.com sekä heidän Facebook-sivultaan.

Illemmalla tulossa arvostelupostaus tuoksukynttiläkokoelmastani, palailemisiin! 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Arvonta toteutettu yhteistyössä Penttistoren kanssa)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “PENTTI-jakkara & arvonnan voittaja!

  1. Hei Miia! Kiitos kun esittelit blogissasi tämän upean jakkaran! Itse rakastan kotimaisia tuotteita ja tämänkaltaisten yritysten tukeminen on juurikin parasta. Juuri oma Pentti tilattu. Nyt vain odotellaan, jee! 🙂 Ihanaa uuden vuoden alkua ♥

    1. Anni: Pentti on todella upea ja yrityksen taustalla toimiva Mikko mahtavan oloinen tyyppi. 🙂 Tälläisiä tuotteita ja yrityksiä on ilo tuoda blogissa esille ja toivon että viidakkorumpu pärisee taustalla niin vimmatusti että yritys saa suurta nostetta ja tuulta purjeisiinsa. &hearts;<br />
      <br />
      Ihanaa uutta vuotta 2017 ja mukavia hetkiä ikioman Pentin kanssa! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *