Kevään väritrendit 2017!

Kevään ensimmäiset sisustusuutuudet ovat saapuneet mm. Jotexille ja Pentikille ja väritrendeissä on selkeästi nähtävissä maanläheisyys ja luonnollisuus. Vuosia dominoinut valkoinen on väistynyt pehmeämpien sävyjen tieltä – pääväreinä nähdään tänä keväänä ja kesänä vaaleanharmaan ja -beigen sävyjä, hailakan vihreää ja hentoa rosaa, jota valkoiset ja vihreät detaljit raikastavat. 

Jotex-Bedlinen_277287823782.jpgOmakotivalkoinen_11012017_Jotex_Kevat201Omakotivalkoinen_11012017_Jotex_Kevat201Omakotivalkoinen_11012017_Jotex_kevat201

(Kuvat: Jotex)

Puunsävyt jatkavat viime vuotisella linjalla kasvattaen suosiotaan entisestään ja erityisesti vaaleat puulajikkeet ovat tämän hetken in-juttu. Myös vihersisustaminen jatkaa viime vuotista nousuaan ja mielestäni nähtävillä on 70-luvun viitteitä – trenditietoinen laittaa kukat mummolamaisiin kannuihin ja ripustaa kasvit roikkumaan amppeleihin. Viherkasvi- ja kukkateema näkyy lisäksi myös printeissä, kasveja ja kukkia löytyy lakanoista, tapeteista, koristetyynyistä, serveteistä ja julisteistakin. 

Omakotivalkoinen_11012017_Pentik_kevat20Omakotivalkoinen_11012017_Pentik_Kevat20

(Kuvat: Pentik)

Pentikin kevätkokoelma syntyy Lasse Kovasen suunnittelemasta Omenankukka-sarjasta, jossa kauniisti kukkivat puut muistuttavat elämän jatkuvasta uudistumisesta. Juhlavan valkoisen ja kirpsakan vihreän yhdistelmä on upea. ♥︎

Oman kodin väripaletti tulee pysymään yhtä valkoisena kuin tähänkin asti yksittäisiä pienempiä trendielementtejä lukuunottamatta, joista saatan vuoden varrella innostua. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea sisustusrintamalla tullaan vielä näkemään tämän kevään ja kesän aikana… 🙂

Energistä päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Kevään väritrendit 2017!

 1. Pidän kovasti vihreästä ja näemmä lempivärini on muodin huipulla????<br />
  Kaivelen taas ne vanhat matot ja verhot (punaisten tilalle). Tumman ruskean, tiilinpunaisen ja valkoisen rinnalle ja koti muuntuu kevääseen.<br />
  Pihahommat alkaa kirsikankukista. Tai no chili ja paprika kylvetään helmikuun tokalla viikolla… Kasvimaasuunnitelmia rustailen…

  1. mari: Vihreä on nyt todella trendikäs, sekä haaleana pastellina, minttuisena että kirkkaana ja tummana vihreänä. :)<br />
   <br />
   Olisipa minullakin oma kasvimaa, haluaisin kovasti päästä viljelemään yrttejä ja kokeilla myös salaatin kasvattamista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *