Perjantaitunnelmaa, tulppaaneja & pieni hetki omaa aikaa!

Kiireinen viikko vierähti ohi vauhdikkaasti ja sain tehtyä ennätysmäärän kaikenlaista tärkeää ja vähemmän tärkeää askaretta. En ole aikoihin tuntenut itseäni näin energiseksi ja uskon vahvasti että jaksavainen olo ja kirkas mieli ovat täysin uuden ruokavalioni ansiota. Palkitsin itseni viikonloppuherkkujen sijaan suurella perjantaipuskalla, isolla keväisellä kimpulla kauniita kotimaisia tulppaaneja, joista on iloa monta päivää ilman ähkyä, vatsan kolotuksia tai turvotusta. 🙂

Omakotivalkoinen_20012017_0339.jpg

Omakotivalkoinen_20012017_0339.jpg

Työpäivän päätteeksi järjestin itselleni pienen hetken omaa aikaa istuakseni ihan vaan alas nauttimaan “ei minkään tekemisestä” ennen kuin lähdin hakemaan tyttöä eskarista. Tein itselleni marjasmoothien, laitoin musiikin soimaan langattomasta Geneva Touring/S -toistimesta ja rentouduin puolisen tuntia ihan vaan omat ajatukset seuranani. 🙂 Kuukausi pari takaperin olisin ajatellut tuollaisen oman rauhallisen hetken olevan silkkaa ajantuhlausta, niin stressaantunut ja levoton olin, vaikken sitä silloin ymmärtänytkään. Vähintäänkin olisin selannut Instagramia tai tehnyt jotakin muuta vastaavaa oheistoimintaa, josta saa käsille ja päälle tekemistä rötväämisen ajaksi. 🙂

Omakotivalkoinen_20012017_0344.jpg

Omakotivalkoinen_20012017_0338.jpg

Kuvasin alle minuutin mittaisen minivideon rentoutumishetkestäni, jotta saisin välitettyä teille kynttilöiden ja kukkien luoman tunnelman. Tämän postauksen myötä toivottelen kaikille leppoisaa ja rentouttavaa perjantai-iltaa!

Miia_signerina2015.jpg

Ps. Huomenna luvassa Artekin uutuuksia, kivenvalkoisia jakkaroita ja muuta mukavaa. 🙂 


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Perjantaitunnelmaa, tulppaaneja & pieni hetki omaa aikaa!

  1. Satu: Taisinkin sinulle vastailla jo Facebookin puolella?!? 🙂 Pöytä on Norr11 -merkin käsin valmistettu Coffee Table Tray – aivan ihana pöytä, jossa puunsyyt kuultavat kauniisti. &hearts; Lisäinfoa vuonna 2015 kirjoittamastani pöytäpostauksesta täältä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/08/uusi-olohuoneen-poyta-norr11-coffee-table-tray&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/08/uusi-olohuoneen-poyta-norr11-coffee-table-tray</a&gt;

 1. Joskus on todellakin hyvä istahtaa alas omien ajatuksiensa kanssa. Kuunnella niitä ajatuksiaan tai sulkea korvat. Kunhan osaa rentoutua ja olla vaan! Kyllä niitä Duracel-pupuja on tämä maailma pullollaan ilman meitäkin 🙂

  1. Ulla: Niin on! 🙂 Stressaantuneessa mielentilassa harvakseltaan tulee tajuttua miten tärkeää on välillä vaan olla… ilman puhelinta, tietokonetta, kirjaakaan. Kuunnella omaa vointiaan ja antaa ajatusten kulkea juuri niin kuin ne menevät, mitään estelemättä tai liiempiä ohjailematta. &hearts; <br />
   <br />
   Meilläkin aki on aika kiireistä, kello soi armotta joka arkiaamu viimeistään klo 7 ja sitten onkin jo vähän kiire saada hoidettua kaikki aamun asiat pois alta ennen ovesta ulos lähtöä. Sitten on eskarit ja työt, aikatauluja täynnä. Sitten kun klo pärähtää klo 16 haen tytön eskarista, hoitelen kauppareissut niiltä osin kun tarpeita on, koiran lenkitykset, tytön eskarijuttujen läpikäynnit ja mahdolliset kotitehtävät / esilähksyt, joita välillä saamme. Sitten on ruoanlaittoa, pyykkäämistä, siivoamista ja blogijuttuja. Ja kun nuo on tehty alkaa jo iltavalmistelut, hammaspesut sun muut. Ja kun klo on yhdeksän, täytyy rauhoittua yöpuulle ja tuossa vaiheessa on itsekin niin poikki että mieluiten jättää meditoimiset sikseen ja yrittää upoutua hetkeksi joko leffan maailmaan tai instagramin inspiraatiokuviin ennen kuin silmät on pakko ummistaa. Sama toistuu ma-to, perjantaina on onneksi vähän rennompi meininki kun saa valvoa pitempään. 🙂

 2. Hyvä muistutus siitä, että joskus on ihan parasta hetken aikaa vain olla. Itselläni tämä onnistuu aina saunassa. Kivaa viikonloppua Miia sulle ja lukijoille!

  1. Hammura: Sauna on ihana pakopaikka, siellä itsekin latailen akkuja pari kertaa viikossa ja joskus useamminkin jos vaan ehdin… sillä oletuksella että saan saunoa rauhassa ilman keskeytyksiä. 🙂 En voisi elää ilman saunaa. :D<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta viikkoa!

 3. Ihanaa viikonlopun alkua 🙂 jotenkin välittyy ihana seesteisyys ja raikkaus olohuoneestasi oikein tänne asti. Kuvittelin kevään ja tulppaanien tuoksun nenässäni ja ah, kylläpä odotan jo kevättä! Todella kauniin pirteä väripilkku tuo kimppu monokromaattisessa ympäristössä – mielestäni mustavalkoisen sisustuksen paras puoli on juuri tuo kuinka ihanasti jokin pieni väripilkku pompsahtaa esiin. Täytyypä itsekin käydä ostamassa kimppu ihastuttamaan omaan valkoiseen keittiöön (on muuten sama epoqin integra kuin sinulla ja sama pöytätasokin!) 🙂

  1. Naana: Kiitokset! &hearts; Mustavalkoisen värityksen ehdottomasti paras puoli sen mahdollistama värien kanssa leikittely. 🙂 Pienillä asioilla saa hyvinkin erilaisen ilmeen kotiin, kukkaset, koristetyynyt, tekstiilit ja piensisustustavarat riittävät luomaan useita erilaisia tyylejä fiiliksen mukaan ja aina näyttää yhtä hyvältä. :)<br />
   <br />
   En osannut valita tulppaanien väriä joten päädyin valikoimaan vähän kaikenlaisia yksilöitä. 🙂 Epoq Integra ja Avonite ovat ihan huiput! &hearts; &hearts;

 4. Tunnelma todella välittyi videolta. Pitäisi itsekin muistaa välillä istua alas ja nauttia juuri ei minkään tekemisestä, mutta niin helposti vähintäänkin se puhelin eksyy käteen.

  1. CMK: Minullakin tuo kapula on välillä kuin toinen iho, niin tiiviisti kulkee puhelin kädessä ettei sitä aina edes rekisteröi aivoillakaan. 🙂 Todella vaikea oli ekaa kertaa istua ilman puhelinta alas, silmätkin oikein vaelsivat pitkin poikin etsimässä jotakin jonka voisi ottaa käteen hypisteltäväksi puhelimen sijaan. 🙂 Tyydyin sitten räpeltämään hiuksiani ja siitä se lähti, ihanan rauhallinen olo tuli jo vartinkin rauhallisen istumisen jälkeen. 🙂 Nyt yritän joka päivä ottaa itselleni edes parin minuutin mittaisen hetken, jolloin en tee mitään – en lue uutisia, en notku koneella, en selaa puhelinta… Tekee hyvää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *