FDS – Suuri Design ale & 15% lisäalennuskoodi!

Tulin vinkkaamaan teille että Finnish Design Shopin suuri talviale sai lisää kieroksia – jo ennestään edullista hinnoista saa parin päivän ajan 15% lisäalennusta. 🙂 Alennettujen tuotteiden joukossa on paljon silmää miellyttäviä tuotteita, joista ehdottomat lempparit ovat Swedesen Spin-jakkara, Showroom Finlandin minimalistinen Mixrack-vaateteline sekä Normann Copenhagenin Bell -valaisin…

FDS_Finalsale_15pros_21012017.jpgFDS_Finalsale_21012017.jpg

Aletuotteissa on paljon mustaa, valkoista, terästä ja puuta – samoja sävyjä joita löytyy sekä omasta kodistani että miehen valtakunnasta. On Normann Copenhagenia, By Lassenia, Showroom Finlandia, Design Lettersia, Muutoa, Menua, Missonia… Erittäin virkistävää selata sellaista alevalikoimaa, jossa on kerrankin mistä valita. 🙂 Ajattomia klassikkotuotteita saa murto-osan hinnalla, esimerkiksi Swedesen kolmijalkainen Spin-jakkara irtoaa nyt paria euroa vaille puoleen hintaan ja mies osti sellaisen pieneen pitkulaiseen eteiseensä istumapaikaksi kenkien laittoa varten. Myös industrial-tyylinen Jieldé Signal -pöytävalaisin päätyi miehen ostoskoriin, siitä tulee työpöytävalaisin hänen String System -sarjasta koottuun työpisteeseensä. 🙂 

FDS_FINALSALE_22012017.jpg

Finnish Design Shopin 15% lisäalennus koskee kaikkia jo alennettuja tuotteita ja on voimassa tiistaihin 24.1.2017 asti. Lisäalennuksen saat kampanjakoodilla FINALSALE15! Käykäähän katsomassa onko alen joukossa sellaisia tuotteita, jotka omalta ostos- tai haavelistaltanne löytyy! 🙂

www.finnishdesignshop/ale

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Finnish Design Shop, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *