Suomen suosituin sisustusblogi – Cision Finland 2/2017!

Cision Finland ojensi minulle aamulla Suomen suosituimman sisustusblogin kunniamaininnan, josta kiitos kuuluu yksinomaan teille lukijoilleni! ♥︎ Lukijamääräni on kasvanut tasaisesti lähes 6-vuotisen blogihistoriani ajan ja nyt teitä aktiivisia lukijoita on jo yli 20 000, jotka viikottain tulette kyläilemään valkoiseen kotiini! 

Omakotivalkoinen_Cision_SuomenTopBlogit_

Sisustustyylini on vakiintunut vuosien aikana ja alkuvaiheen vauhdikkaat käänteet ovat vaihtuneet arkisempaan aherrukseen ja kotoilun arvostamiseen. Yksinkertaiset ratkaisut, laadukkaat materiaalit, iloa tuottavat yksityiskohdat, elämisen mielekkyys ja ennen kaikkea arjen hallinta ovat tämän päivän teemojani – toimiva funktionaalisuuteen painottuva sisustus voi olla myös kaunis, eikä kaunis arki tarvitse ihmeitä – nämä olen oppinut kantapään kautta blogivuosieni aikana! 🙂

Palo blogin kirjoittamiseen asuu syvällä sydämessä, mutta ilman teitä, teidän tukea ja vuorovaikutustanne en todellakaan olisi tässä tänään! Häkeltyneen iloisin mielin haluan lämpimästi kiittää teitä lukijoitani kaikista näistä vuosista, kokemuksista ja elämyksistä, joita te ja blogini olette minulle mahdollistaneet! KIITOS! ♥︎

Miia_signerina2015.jpg

Ps. Muistakaahan käydä osallistumassa eilen alkaneeseen Byredo Bibliothéque -tuoksukynttilän arvontaan TÄÄLLÄ!


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

33 kommenttia “Suomen suosituin sisustusblogi – Cision Finland 2/2017!

 1. Onnea sinulle kunniamaininnasta. Olet ansainnut sen, blogisi on ihana ja Sita on kiva lueskella.Itse tulen jatkossakin kylailemaan sinun valkoisessa kodissasi nain ruudun kautta. ❤️☺️

  1. Pitju: Kiitos Pitjuseni! ♥ Ja kiitos kaikista kivoista kommenteista joita olet minulle kirjoitellut, ihanaa kun löytää samanhenkisiä ihmisiä blogin kautta! ♥

  1. Oli pakko vielä kommentoida seuraavaa: jos tässä kohtaa olisi ollut kilpailu, olisi tässä vastauskentässä kymmenittäin enemmän kommentteja. Varmaankin saman verran on nyt kuitenkin ollut lukijoita kuin eilen. Onko meidän todella niin vaikea antaa kehuja ja onnitella?

 2. Hei Äm!<br />
  Onnittelut kunniamaininnasta. En yhtään ihmettele, että sait sen, sillä onhan blogisi aivan loistava. Saan aika ajoin varsin tervetulleita ideoita sinulta omaan kotiini. Jatka samaan malliin!!!<br />
  Terveisin Sari

 3. Onneksi olkoon hienosta saavutuksesta! <br />
  Sinun blogisi on ensimmäinen sisustusblgi jota aloin seurata neljä vuotta sitten. Tyylisi on sittemmin muuttunut modernimpaan suuntaan, mutta edelleen ihastelen tyylipuhdasta ja varmaa otettasi sisustamiseen. Jatka samaan malliin! Aloitin itse bloggaamisen puoli vuotta sitten, ja ilahduin kun olin listassa kolmantena 🙂 Kunnioitan teitä kokeneita bloggaajakollegoita todella paljon ja katson että minulla on muilta bloggaajilta vielä paljon opittavaa 🙂

  1. Annika: Kiitoks Annika kivasta kommentistasi! 🙂 Mahtava juttu että olet saanut blogillesi räjähtävän alun, siitä on hyvä jatkaa vahvana eteenpäin. Blogisi on todellakin ilo silmälle, kauniit kuvat ja kaunis koti! &hearts;

 4. Paljon onnea Miia! Olet todella tuon kunnian ansainnut. Kiitos että jaksat aina tarjota meille lukijoille kiinnostavaa sisältöä ja postailla ahkerasti, me täällä ruudun toisella puolella ei varmasti edes ymmärretä miten paljon tämän blogin tuottaminen sinulta vaatii ja vie aikaa. Mutta kovasti postauksiasi arvostan ja tykkään lueskella. Mukavaa viikonloppua 🙂

  1. Liisa: Kiitos sinulle Liisa! &hearts;<br />
   <br />
   Bloggaaminen vie aikaa niin paljon kuin sille on antaa, joskus postaus syntyy tunnissa tai parissa, toisinaan saattaa mennä useita tuntejakin, riippuen täysin sisällöstä, kuvista jne. 🙂 Lisäksi on vielä kommentteihin, Facebook-viesteihin ja sähköposteihin vastaaminen, kampanjoiden suunnittelu, yritysten edustajien kanssa treffaamista yms. jotka eivät ulospäin niinkään näy mutta vievät tuplaten yhtä paljon kuin postauksen tekeminen. Kokopäiväiseksi bloggaajaksi olisi helppo heittäytyä eikä siltikään jäisi luppotunteja päiviin. :)<br />
   <br />
   Mukavaa lauantai-iltaa! &hearts;

 5. Onneksi olkoon upeasta saavutuksesta! Blogisi on kiva ja jollain tavalla positiivisesti erilainen kuin muut. <br />
  <br />
  Nytpä saavat vauva.fi-palstan kateelliset naiset (ovat kai lähinnä jotain kotiäitiyteensä kyllästyneitä trolleja) lisää kiukuteltavaa…

 6. Onnea. Blogisi on niin laadukas ja sitä on kiva lukea. Olet ansainnut kunniamaininnan. Odotan aina innolla käyntiä valkoisessa kodissasi ; )

 7. Onnea onnea! Oikeaan paikkaan tuli. Mina olen saanut sinun blogista niin paljon hyotya ja hyvaa mielta ettet uskokaan 😊

  1. Mimi: Kiitos Mimi, ihana kuulla että olen onnistunut tuomaan sinulle iloa ja hyvää mieltä blogini välityksellä! &hearts; &hearts;

 8. Oi, lämpimät onnittelut Miia! Kunniamaininta meni ehdottomasti todellakin oikeaan osoitteeseen! <br />
  <br />
  Monen monta blogia on seurantalistaltani vuosien varrella pudonnut enkä ylipäätänsä kovin aktiivisesti enää montaa seuraakaan, mutta sinun postauksiasi lukemaan palaan kerta toisensa jälkeen samalla tavoin kuin hyvän kirjan pariin. Kiitos &hearts;

  1. Vanilja: Kaunis kiitos sinulle! &hearts; Ihana kuulla että pysynyt matkassani mukana monen monta vuotta, toivottavasti juttuni ilahduttaa sinua vielä pitkään! 🙂 Ja jos sinulle tulee mieleen jotakin josta haluaisit minun kirjoittavan blogiin niin vinkkejä ja ideoita vaan tulemaan tänne päin niin pistän tuulemaan. 🙂

 9. Onnittelut sinulle ja blogille! Olet ehdottomasti ansainnut kunniamaininnan. Luen säännöllisesti blogiasi, mutta kommentoin harvakseltaan. Monia ideoita olen sinulta saanut ja innolla odotan uusia. Jatka samaan malliin, pysyn lukijana jatkossakin.

  1. Marja K: Kiitos Marja! &hearts; Muistan sinut pitkän ajan takaa, nimimerkkisi on jäänyt mieleeni ja saat aikaan aina hyvän mielen kommenteillasi! &hearts;

 10. Tuhannesti onnea! 🌹Olet totisesti kunniamainintasi ansainnut. Kiitos että olet ottanut meidät mukaan elämääsi! ❤

  1. Hippu-76: Ihana Hippuseni, kiitos sinullekin kaikista näistä vuosista! &hearts; Olet ihana ihminen! &hearts;

 11. Lämpimät onnittelut ja toivottavasti saadaan nauttia blogistasi vielä pitkään! Olet antanut valtavasti inspiraatiota sekä kodin raivaukseen että sisustukseen, yritän saada oman remonttiblogini kevään aikana pystyyn niin toivottavasti pääsen joskus näyttämään sinulle miten olet tuonut raikkaita, moderneja valkoisia elementtejä ja kovasti kaipaamaani kerroksellisuutta myös vanhan talon sisustukseen 🙂

  1. Elina: Kiitos Elina! &hearts; Wau, heti minulle sitten linkkiä tulemaan kun saat blogisi valmiiksi ja julkaistua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *