Tulppaanit keramiikkaruukussa & alkuviikon fiiliksiä

Viikonloppu oli ja meni, mutta haluan jakaa nämä pari kuvaa viikonloppupuskastani – valkoisista tulppaaneista, jotka sujautin maljakkovajeen vuoksi muovipussipatenttiratkaisulla vuorattuun keramiikkaruukkuun. Niksistäni innostuneena mietin jo mielessäni miten upealta tulppaanit ja liljatkin näyttäisivät rosoisessa betoniruukussa… tätä muovipussi-vesieristystä, jossa rullaan muovipussin suuaukon ruukun sisällä makkaralle, täytän vedellä pussin puoliväliin ja tiukennan pussinsuun hiusponnarilla, aion ehdottomasti hyödyntää myös jatkossa. 🙂

Omakotivalkoinen_06022017_0947.jpg

Omakotivalkoinen_06022017_0955.jpg

Omakotivalkoinen_06022017_0956.jpg

Viime viikko oli menoa ja meininkiä täynnä – maanantaina olin Ylösen Laurin tupareilla, keskiviikkona & Other Stories -myymälän kutsuvierastilaisuudessa, perjantaiaamuna kilistelin Suomen suosituimman sisustusblogin kunniamaininnan merkeissä ja myöhemmin samana päivänä visiteerasin vielä Polhem Finlandin Summer Party SS17 – kesäuutuuksia katselemassa (postausta Polhemista ja & Other Stories -tilaisuudesta tulossa myöhemmin). Lauantaina leffailtiin ja sunnuntaina suuntasin jäähalliin luistelemaan kahdeksan vuoden tauon jälkeen, josta jaoin pienen klipin blogini Facebook-sivulla eilen. Ihana viikko täynnä hienoja juttuja, joista ammentaa inspiraatiota vielä pitkään… 🙂

Alkanut viikko tulee olemaan huomattavasti rauhallisempi ja arkisempi, ja ainoa spesiaalimeno on Disney On Ice Frozen -jääshow, jota menemme tytön kanssa katsomaan. ♥︎ Leppoisaa maanantai-iltaa kaikille ja huomiseen! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *