Byredo Bibliotheque -tuoksukynttilän voittaja & vastauksia kysymyksiinne!

Byderon patinoituneelta nahkakantiselta kirjalta tuoksuva Bibliotheque-tuoksukynttilä sai innostuneen vastaanoton ja arvontaan osallistui lähes parisataa lukijaa. 🙂 Kaunis kiitos kaikille arvontakommenttia ja terkkuja jättäneille! ♥︎

Omakotivalkoinen_07022017_0594.jpg

Omakotivalkoinen_07022017_0587_2.jpg

Arpaonni suosi Indigo-nimimerkillä kommentoinutta lukijaa, joten paljon onnea hänelle! ♥︎ Laitathan Indigo minulle yhteystietosi sähköpostitse pikimmiten tulemaan osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi, jotta saan lahjapaketin sinulle matkaan!

Omakotivalkoinen_02022017_0877.jpg

Omakotivalkoinen_07022017_0603_2.jpg

Byredo Bibliotheque -kynttilä on tuoksultaan ehdottomasti paras, jota olen koskaan nuuskutellut ja se tuo kotiin ihanaa tuoksua silloinkin kun se ei pala. Tuon hintaisen kynttilän polttaminen välillä kauhistuttaa ja sen vuoksi pyrin olemaan säästeliäs sen kanssa – poltan sitä vain iltaisin ja sellaisina hetkinä kun kaipaan mielialan nostatusta tai rentoutumista. 🙂 Sain useita kyselyitä Byredon ja Diptyquen kynttilöistä, joihin vastaan yhteisesti alla:

Onko parfyymitalon tuoksukynttilöiden tuoksu voimakkaampi kuin normaalien tuoksukynttilöiden?

Tuoksu on täyteläisempi muttei voimakkaampi. Byredoa edeltävä lempparini Himla Signature tuoksuu voimakkaammalta kuin kumpikaan näistä.

Onko paloaika pitempi kuin edullisemman hintaluokan kynttilöissä?

On, Byredon 240g kynttilän paloajaksi on ilmoitettu noin 60 tuntia, Diptyquen hieman pienemmässä 190g kynttilässä paloaika on noin 50 tuntia. Saman kokoisessa lasipurkissa oleva Rainbown tai Finnmarin kynttilä palaa loppuun puolet nopeammin. 

Aiheuttaako parfyymi kynttilässä savutusta?

Tuohon en tiedä vastausta. Diptyque savuttaa minuutin verran sytytysvaiheessa, mutten tiedä onko aiheuttajana kynttilämassa vai palolanka. Byredo ei savuta ollenkaan missään vaiheessa, joten kokemukseni tuoksutalojen luksuskynttilöiden savutuksesta menee 50/50%. 

Minkä hintaisia kyseiset kynttilät ovat?

Byredo maksoi Tallinnan Creme de la Creme -myymälässä 53€ ja Diptyque 58€. Kumpaakin kynttilää löytää maailmalta hieman edullisemmin sekä kalliimmin, hintahaarukka on 50-65€ välissä valuutasta ja ostopaikasta riippuen.

*  *  *

Kivaa ja aurinkoista tiistaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *