Dyson Supersonic hiustenkuivain – Taidonnäyte täynnä innovatiivisia ominaisuuksia

Yhteistyössä Dyson

Intoilin blogissani joulun aikaan Dysonin lanseeraamasta uuden sukupolven Supersonic -hiustenkuivaimesta, jonka innovatiivinen hiuksia hellivä tekniikka sai sukat pyörimään jalassani. 🙂 Hiustenkuivain-haaveiluni kantautui muutaman mutkan kautta Dysonin korviin ja he halusivat antaa minulle ikioman Supersonicin testattavaksi…

Omakotivalkoinen_Dyson_Supersonic_150220

Omakotivalkoinen_Dyson_Supersonic_150220

Dyson Supersonic -kuivaimen 1600 watin Dyson V9 -digitaalimoottori tuottaa suurinopeuksisen ilmavirran, jonka ansiosta hiukset kuivuvat ennennäkemättömän nopeasti. Supersonicin moottori on sijoitettu kädensijaan, joka tekee kuivaimen käytöstä vakaan ja erittäin turvallisen – enää ei tarvitse nyppiä pölyä hiustenkuivaimen suojaverkosta pinseteillä tai pelätä että hiukset imeytyisivät föönin moottoriin aiheuttaen tuhoa.

Tehokkuudestaan huolimatta kuivain on hyvin hellävarainen hiuksille, se mittaa ilmavirran lämpötilan 20 kertaa sekunnissa, jotta hiukset eivät vaurioituisi kuumuudesta. Kolmen nopeusasetuksen ja neljän lämpötilavaihtoehdon avulla laitteen voi säätää kuivaamaan täsmälleen halutulla tavalla. Dysonin myötä voikin sanoa heipat ylimääräisille kemikaaleille ja lämpösuojaaineille. 🙂

Omakotivalkoinen_Dyson_Supersonic_150220

Omakotivalkoinen_Dyson_Supersonic_150220

Omakotivalkoinen_Dyson_Supersonic_150220

Dyson Supersonicin puhallustekniikka tuuheuttaa tyven ja tuo mukavaa nostetta juuri sinne missä sitä tarvitaan. Sen älykäs lämpötilansäätö saa hiukset kiiltämään ja sen totisesti huomaa. Huonoon kuntoon menneet latvatkin silottuivat upeasti eivätkä ole yhtään pörröiset tai karkean tuntuiset, eikä hiukset rapise korvan vieressä rutistettaessa. 

Omakotivalkoinen_Dyson_Supersonic_150220

Omakotivalkoinen_15022017_3042.jpg

Kuivaimen mukana tulee kolme lisäsuutinta, joiden magneettisen kiinnitysmekanismin ansiosta osien vaihtaminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Silottava suukappale ohjaa ilmavirran laajasti ja tasaisesti antaen lisäkiiltoa ja upeaa liikkuvuutta erityisesti suorille hiuksille. Yksityiskohtainen muotoilu hoituu muotoilukeskittimen avulla, joka suuntaa kuivauksen vain haluttuun suortuvaan sotkematta muita hiuksia. Diffuusorisuutin puolestaan hajottaa ilmavirran tasaisesti hiusten ympärille, mikä estää kiharaisten hiusten pörröttymisen kuivaamisen aikana. 

Minulle Dysonin tärkein ominaisuus on kuitenkin negatiivisten ioneiden vaikutus hiusten sähköisyyden ehkäisyyn. Suora suomalainen hiuslaatuni ei tykkää pipoista eikä varsinkaan pakkasista, taivasta kohti kurottelevat sähköistyneet hiushaituvat ovat olleet tänä talvena kauhea riesa, jota en saanut kuriin edes vanhalla niksilläni silkkiseerumilla. Dysonin käyttäjäksi siirryttyäni tuo ongelma poistui kokonaan, eikä edes polyesteripipo saanut otsatukkaani enää kohoamaan. 🙂

Omakotivalkoinen_Dyson_Supersonic_150220

Dyson Supersonicista kohistaan maailmanlaajuisesti ja yhdyn itsekin tuohon suureen kuorolaulantaan – Maailman ehdottomasti paras hiustenkuivain, niin tehokkuudeltaan, automatiikaltaan, hellävaraisuudeltaan kuin ulkoisiltakin ominaisuuksiltaan. ♥ Värivaihtoehtoja on kaksi, valkoinen ja fuksian punainen, joissa kummassakin on hopeinen kahvaosa. Lisätietoja Supersonic-kuivaimesta ja sen toiminnallisuuksista löydät Dysonin tuotesivulta:

www.dyson.fi/supersonic

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä Dyson)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Dyson Supersonic hiustenkuivain – Taidonnäyte täynnä innovatiivisia ominaisuuksia

 1. Onko tässä Dysonin ionijutussa jotain perustavanlaatuista eroa muiden merkkien ionikuivaimiin? Minulla on itselläni myös tällainen (muistaakseni Philips-merkkinen) ioneja syöksevä fööni ja kyllä toisinaan hiukset sähköistyvät kovilla pakkasilla edelleen.

  1. Bbk: En ole kokeillut kuin yhtä ionikuivainta Dysonin lisäksi, joten vertauskohtia ei juurikaan ole enkä siksi voi ottaa tuohon kantaa. <br />
   <br />
   &quot;Negatiivisista ioneista ja niiden kyvystä lisätä hiusten kosteutta puhutaan paljon. Vaikka ne vähentävätkin hiusten sähköisyyttä, tarvitset kosteuden säilyttämiseksi silti ennen kaikkea laitteen, joka estää hiuksia kuivumasta liikaa.&quot;<br />
   <br />
   Dyson eroaa perinteisistä hiustenkuivaimista (myös ionikuivaimista) tuolla lämmönsäätelytekniikallaan, joka varmistaa että ilma ei ole liian kuumaa eikä kuivaimella näin ollen pysty kumoamaan negatiivisten ioneiden tuomaa hyötyä: Negatiiviset ionit kosteuttavat hiusta ja poistavat sähköisyyttä, liian kuuma ilma kuivattaa hiusta ja saa sen pörhööntymään. <br />
   <br />
   Minulla ero sähköistymisessä on huomattava, varsinkin otsahiusten kanssa. Jotain maagista se Dyson hiukselleni tekee kun enää ei sähkö rätise eikä tukka kohoile. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *