Säilytyspostaus – Sisustustarvikelaatikot

Talven aikana kotiin haalimani taljat saivat aikaan pienimuotoisen säilytysprobleeman ja hetken aikaa ajattelin että joudun kantamaan taljakokoelmani verkkovarastoon saakka säilöön. Pienellä säätämisellä sain raivattua olohuoneen laatikostoon tilaa ja nyt minulla on sisustustarvikkeita neljässä isossa laatikossa…

Omakotivalkoinen_21022017_1348.jpg

Omakotivalkoinen_21022017_1365_2.jpg

Omakotivalkoinen_21022017_1356.jpg

Tekstiilipainotteisessa laatikossa luurailee pari pakettia extralakanoita, koristetyynynpäällisiä, kangaskasseja, pellavaservettejä, nauhaa ja muutama iso kirja, jotka eivät muualle mahdu. 

Omakotivalkoinen_21022017_1352.jpg

Tekstiilien alla olevaan laatikkoon sain kuin ihmeen kaupalla sullottua viisi Hemtexin Dolly-taljaa. Sen verran ahdasta ja piukkaa kyllä on, että vähän täytyy sormilla avustaa laatikon sulkemisessa. 🙂

Omakotivalkoinen_21022017_1350.jpg

Sekalaiset tavarat ovat sekavasti tekstiilien toisella puolella. Täältä löytyy keinua, ylimääräinen String Pocket -hyllylevy, tarjotin ja kolmen posliinipurkin kannet. Tänne olen varastoinut myös neulelankani, joita joulun aikaan olikin melkoinen määrä. Tällä hetkellä keskeneräisiä neuloksia ei ole, joten laatikossakin on pikkuisen tilaa. 🙂

Omakotivalkoinen_21022017_1346.jpg

Kynttilälaatikkoni on melkoinen aarreaitta ja näistä eniten availtu. 🙂 Laatikossa piileksii myös joulupalloja, olohuoneen verhoissa roikkuvien valosarjojen boksit sekä Nur-tarjotin. 

Omakotivalkoinen_21022017_13612.jpg

Tyhjillään olevat maljakot, joita ei onneksi montaa ole, säilytän keittiön kaapistossa. Siellä ne ovat paremmassa tallessa ja aina käyttöönottovalmiina viikonlopun kukkapuskiani varten. Muualle ei sisustustavara ole eksynyt säilöön ja siitä pidän jatkossakin kiinni. Yhdenlaiset tarvikkeet aina yhdessä paikassa, niin arki on helpompaa pitkässä juoksussa. 🙂

Kivaa tiistai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Säilytyspostaus – Sisustustarvikelaatikot

 1. Kylläpä alkaa sinunkin laatikot täyttymään 😉 Jos nyt laskisit tavarasi, astiasi ja vaatteesi, luuletko, että määrä on tuplaantunut?

  1. Tiina: En ole tavaramäärääni laskenut vähään aikaan, mutta aikalailla samoissa mennään kuin vuosi sitten. 🙂 Joitakin juttuja on tullut lisää, mutta vastaavasti toisesta suunnasta on tavaraa myös lähtenyt pois, esim kynttilät ovat käyttötavaraa joka loppuunpalaessaan poistuu luonnollisesti valikoimasta. 🙂 Vaatteitakaan ei ole yli 100 kpl, tilaa on edelleen vaatekaapissa yhtä paljon ja uuden paidan ilmaantuessa kaappiin on aina yksi huonoksi mennyt lähtenyt lipettiin. 🙂

 2. Ihanan järjestelmällistä. :)Itsellänikin on laatikostot tiptop. Todellakin helpottaa elämää. Itsekkin olen laittanut kotini ja elämäni kondikseen,jotta pääsisi mahdollisimman helpolla ihan siis kaikessa. Todella vaikeatkin asiat yritän hoitaa silleen, että saisin hoidettua ne helpommalla, eikä hampaat irvessä otsa hiessä.☺️ olen huomannut, että kun on elämässä kovia kokenut niin haluaa asioista päästä mahdollisimman helpolla, että energiaa jää vaikeitten ja meinaan supervaikeitten asioiden hoitoon. sinulla on Miia aivan ihana koti. 🙂

  1. pitju: Kiitos pitju! ♥ Laatikoiden ja kaappien hyvä järjestys helpottaa niin paljon arkielämää, kun mikään ei ole koskaan hukassa eikä koskaan tarvitse etsiä tai penkoa löytääkseen jonkun tietyn asian. 🙂 Tavaroiden läpikäyminen ja järjestäminen voi joskus olla hankalaa ja vaivaalloista mutta kun sen kerran saa tehtyä kunnolla loppuun niin se maksaa vaivansa takaisin moninkertaisena. 🙂

 3. Ihanan järjestelmällistä! Itsellä on sisustustavaraa ja kynttilöitä vähän siellä sun täällä. Olen harkinnut, että veisin osan sisustustavarasta kirpparille. Sais pitää ne mieluisimmat yhdellä koolla. Kuvistasi heräsi yksi kysymys. Oletko istuttanut kasvisi suoraan noihin ByLassenin Kubus kulhoihin vai toimiiko kulho ns. suojaruukkuna?

  1. Heli: Tein itse saman muutama vuosi sitten ja aika rankallakin kädellä laitoin osan &quot;ei niin mieluisista&quot; sisustustavaroista pois. Sen jälkeen lempparini ovat paljon enemmän saaneet käyttöä ja päässeet paremmin esille, niistä on siis tuplasti enemmän iloa. :)<br />
   <br />
   Olen istuttanut kasvit suoraan Kubuksiin, toimivat tosi hyvin ruukkuina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *