Kevään kenkäostos – Tyylikkäästi nahkalenkkareissa!

Kevät tulee kohisten, vaikkei ulkona räntäsateessa juuri nyt siltä tunnu. 🙂 Tytölle uusia sisä- ja ulkovaatteita etsiessä löysin itselleni nämä kivat Vagabondin Kasai-tennarit (vai onko kyseessä lenkkarit tai sneakerit?), jotka ovat täydelliset arkikengät tulevaan kevätkauteen. Aitoa nahkaa olevat menomonot ovat ihanan pehmeät, joustavat ja todella keveät jalassa… 

Omakotivalkoinen_03032017_821672.jpg

Vagabond_Kasai_Valkoinen_nahkalenkkari.j

Omakotivalkoinen_03032017_1529.jpg

Vagabondin lenkkari-tennari-sneakereiden aavistuksen kapeneva kärki ja sirot nauhat saavat kengät näyttämään tyylikkäiltä ja salonkikelpoisilta. Nämä kehtaa kiskaista jalkaan niin villakangastakin, trenssin, siistien housujen kuin paitapuseronkin kanssa. Ruotsalainen Vagabond on kengissä ehdoton suosikkimerkkini ja heidän valikoimaansa voi aina luottaa. Niiden lesti on normaalia espanjalaista perusmallia leveämpi ja ne suunnitellaan oikeiden ihmisten jaloissa käytettäväksi. Yksikään Vagabond-kenkäpari ei ole ikinä hiertänyt, puristanut, hangannut tai kiristänyt, ja se on lyhylle mutta leveälle jalalleni erittäin harvinaista se. 🙂

Sulaisipa tuo maassa lilluva loska äkkiä pois, että saan otettua nämä kaunottaret käyttöön… olen tosissaankin valmis hyvästelemään talven ja vastaanottamaan kevään 🙂

Mukavaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Kevään kenkäostos – Tyylikkäästi nahkalenkkareissa!

 1. Tosi tyylikkäät tennarit olet löytänyt 🙂 Loppusi vaan tämä harmaus ja räntäkelit! Aikaisemmassa postauksessa oli ihana <br />
  betoni kukkamaljakko. Mistä Tigerista ostit sen? Parista olen kysellyt, heillä ei ollut.

  1. Sirpa: tosi kivat ovat, varsinkin tuntuma kun ovat jaloissa. :)<br />
   <br />
   Betonimaljakko taitaa olla loppu nyt joka paikasta, moni on minulta ehtinyt asiaa kyselemään. Omani on Kauppakeskus Columbuksen Tigerista muttei sielläkään niitä taida enää olla jäljellä.

  2. Jaana: näin kurjasti kävi, maljakko ei kestä pisaraakaan vettä ja jälkiviisaana suosittelen käyttämään betonimaljakon / ruukun sisällä pientä vesilasia muovipussivuorauksen sijaan.

  1. CMK: olen muistaakseni tehnyt kenkähuoltopostauksen joskus mutta voisin päivittää sen nykyaikaisemmaksi. 🙂 ainakin valkoisten nahkakenkien puhdistuspostauksen olen tehnyt ja alla linkki siihen jos haluat käydä lukemassa. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/07/kengat-puhtaaksi-universal-stonella&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/07/kengat-puhtaaksi-universal-stonella</a&gt;

 2. Ihanat kengät, tosi sirot nuo nauhat. Mä pelkäisin, että nää muuttuu heti ruskeiksi, mutta ehkä ahkerammalle kenkien puhdistajalle nää sopivat paremmin. 🙂 Voin kyllä helposti nähdä nuo yhdistettyinä tosi erilaisiin asuihin.

  1. Nora: Nahkakenkään ei tartu niin nopeasti lika kuin kankaiseen, itse en pyyhi kenkiä puhtaaksi mitenkään aktiivisesti, ehkä kerran kuussa jos silloinkaan. 🙂 Ja Universal Stone on pelastus varsinkin niissä tilanteissa kun kenkiin on tullut reilummin likaa tai pinttymiä. Tuolla ihmeaineella lähtee puhtaaksi melkein kenkä kuin kenkä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *