Lepopäivän aktiviteetti – Järjestyksen vaihto!

Flunssa alkaa olemaan paranemaan päin ja mökkihöperöitymistä ehkäistäkseni innostuin vaihtamaan järjestystä. Yksi kohta olohuoneessa on jo valmiina ja sohvamoduulit timantin muotoisesti viistoon käännettynä… 🙂

Omakotivalkoinen_05032017_1575.jpg

Omakotivalkoinen_05032017_1594.jpg

Omakotivalkoinen_05032017_1576.jpg

Pieni kahvitauko tekee terää ja sen jälkeen jatkan projektiani. 🙂 Artekin penkille täytyy koittaa löytää jokin järkevä paikka, kuten myös Mademoiselle-nojatuolille… Saa nähdä miten saan pyöriteltyä kalusteita, tuleeko tenkkapoo viimeistään tuon nojatuolin kohdalla. Tästä huomenna lisää kunhan saan kaiken valmiiksi… 🙂

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Lepopäivän aktiviteetti – Järjestyksen vaihto!

  1. Hihhii, hauska nähdä mihin päädyt!! Oon huomannut että flunssan jälkeen usein tulee tommonen toimelias järjestelyvimmakohtaus :-).

    1. MiraP: Flunssassa vuoteenomana oleminen ei ole yhtään minun juttu, inhottava joutua pakon edessä laiskottelemaan. 😀 Nyt piisaa energiaa pienen kylän verran, järjestyksen vaihtaminen tekee hyvää sielulle ja mielelle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *