100€ IKEA-lahjakortin voittaja!

Suuri kiitos kaikille IKEA-sisustussuunnittelupalvelua koskevaan kyselyyn osallistuneille! 🙂 Teistä on iso apu palvelukokonaisuuden rakentamisessa ja tarpeiden kartoittamisessa, ja uskon että suunnittelupalvelu tulee täyttämään sekä toivomuksemme että tarpeemme – pienikään apu ei ole koskaan pahitteeksi, varsinkaan värien, isojen kalusteiden (kuten sohvan) ja valaistuksen osalta, jotka moni mainitsikin vastauksissaan. 

IKEA_07032017.jpgNa%CC%88ytto%CC%88kuva%202017-03-07%20ke

Random.orgin -arvontakoneen avustamana poimin kyselyyn vastanneiden joukosta yhden voittajan, jolle lähtee 100€ shoppailurahaa IKEA-lahjakortin muodossa… ja onnekas voittaja on Mirka! Laitatko Mirka minulle yhteystietosi sähköpostitse pikimmiten osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi, lahjakortti odottaa täällä sinua! 🙂

Mikäli voittajasta ei kuulu maanantaihin 13.3. mennessä, arvotaan lahjakortille uusi voittaja IKEA sisustussuunnittelupalvelua koskeviin kysymyksiin vastanneiden joukosta!

IKEA_lahjakortti_1200x627.jpg

Kiitokset vielä kaikille osallistuneille ja onnea voittajalle! ♥︎ Palaan IKEA sisustussuunnittelupalvelun pariin heti kun se lanseerataan, jännittävä nähdä millainen palvelukonsepti tulee olemaan!

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Arvonnan palkinnon luovuttaa IKEA)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *