100€ IKEA-lahjakortin voittaja!

Kaupallinen yhteistyö: IKEA

Suuri kiitos kaikille IKEA-sisustussuunnittelupalvelua koskevaan kyselyyn osallistuneille! 🙂 Teistä on iso apu palvelukokonaisuuden rakentamisessa ja tarpeiden kartoittamisessa, ja uskon että suunnittelupalvelu tulee täyttämään sekä toivomuksemme että tarpeemme – pienikään apu ei ole koskaan pahitteeksi, varsinkaan värien, isojen kalusteiden (kuten sohvan) ja valaistuksen osalta, jotka moni mainitsikin vastauksissaan. 

Ikea sisustussuunnittelupalvelu
Ikea lahjakortin voittaja

Random.orgin -arvontakoneen avustamana poimin kyselyyn vastanneiden joukosta yhden voittajan, jolle lähtee 100€ shoppailurahaa IKEA-lahjakortin* muodossa… ja onnekas voittaja on Mirka! Laitatko Mirka minulle yhteystietosi sähköpostitse pikimmiten osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi, lahjakortti odottaa täällä sinua! 🙂

Mikäli voittajasta ei kuulu maanantaihin 13.3. mennessä, arvotaan lahjakortille uusi voittaja IKEA sisustussuunnittelupalvelua koskeviin kysymyksiin vastanneiden joukosta!

*IKEA-lahjakortin luovutuksesta vastaa IKEA

Ikea sisustussuunnittelupalvelu

Kiitokset vielä kaikille osallistuneille ja onnea voittajalle! ♥︎ Palaan IKEA sisustussuunnittelupalvelun pariin heti kun se lanseerataan, jännittävä nähdä millainen palvelukonsepti tulee olemaan!

Kivaa päivää kaikille!