Kotoisa olohuone & uuttakin uudempi järjestys

Pyöräytin olohuoneen järjestyksen ympäri vielä toistamiseen ja yhdistin makuuhuoneessa ja tytön huoneessa olleet Muurame-kaappimoduulit uudenlaiseksi kokonaisuudeksi olohuoneen pitkälle suoralle seinälle. Muutoksen myötä laskutilaa on enemmän, antaen monia mahdollisuuksia sisustuksellisten yksityiskohtien asetteluun. Olohuoneessa vallitsee mukavan kodikas tunnelma, vai mitä sanotte? 🙂

Omakotivalkoinen_10032017_1719.jpg

Omakotivalkoinen_10032017_1725.jpg

Omakotivalkoinen_10032017_1733.jpg

Omakotivalkoinen_10032017_1732.jpg

Flos 265 on kertakaikkisen mahtava valaisin. ♥︎ Sen voi taivuttaa valaisemaan suoraan seinälle, josta valo heijastuu kauniisti ja epäsuorasti koko olohuoneeseen. Halutessaan valaisimen voi kääntää kohtisuoraan pöydän päälle, jolloin valo on enemmänkin seurustelu- ja tunnelmavalo. Siivousta varten käännän valaisimen kuvun ylösalaisin kattoa kohti, jolloin valaistus noudattelee perinteisen kattovalaisimen tehoa ja sädettä. Voiko monipuolisempaa valaisinta ollakaan, kuin tämä kaunokainen… 🙂

Omakotivalkoinen_10032017_1715.jpg

Omakotivalkoinen_10032017_1690.jpg

Omakotivalkoinen_10032017_1742.jpg

Omakotivalkoinen_10032017_1697.jpg

By Lassen Kubus -kulhot ihastuttavat aina vaan uudestaan, kauneimmillaan ne ovat kun asettaa kaksi eri kokoista rinnakkain. Eamesin House Bird -lintukin löysi ikioman paikkansa ja pääsee paljon paremmin oikeuksiinsa kuin aikaisemmin seinähyllyllä ollessaan. 

Omakotivalkoinen_10032017_1738.jpg

Omakotivalkoinen_10032017_1736.jpg

Olohuoneen Norr11 Coffee Table Tray -pöydälle kirjapinon ja peikonlehden rinnalle nostin maljakon, jonka sisään taivuttelin valkoisia tulppaaneja. Viimeinen silaus syntyy Byredon tuoksukynttilästä ja pienestä BEdesignin Lily -kulhosta, johon saa sujautettua sitä pienempää tavaraa, joka helposti jää pöydälle käytön jälkeen lojumaan. 🙂

Omakotivalkoinen_10032017_1730.jpg

Omakotivalkoinen_10032017_1747.jpg

Vaikka muutos syntyikin omista lähtökohdista omin pikku kätösin ahkeroituna, on pakko sanoa että pidän lopputulosta todella onnistuneena. Kivaa uutuuden viehätystä ja raikkautta on selvästi havaittavissa ja huomaan vetäytyväni kohti olohuonetta magneetin lailla kotona ollessani. Kun jokin tuntuu hyvältä, se on silloin hyvä… eikä aina tarvita uusia mööpeleitä freesatakseen kodista uudennäköisen.:) 

Inspiroivaa perjantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


Arrowvasen.jpgFlos.jpgBedesignLily.jpgMuurame.jpgVitraEames.jpgByLassenKubus.jpgBeDesignDeer.jpgArrowoikea.jpg

24 kommenttia “Kotoisa olohuone & uuttakin uudempi järjestys

 1. Oi oi, nyt on kiva. Kirjat ja viherkasvit tuovat kodikkuutta ja raikkautta. Ja lamppu, nappivalinta.<br />
  Hyvää viikonloppua💟.

  1. Raili: Tuo lamppu on kyllä koko olohuoneen kivoin juttu. &hearts; Vihekasvit ja pienet tavarat tekevät olohuoneeseen rennomman ilmeen, ja vaihtelu tunnetusti virkistää. :)<br />
   <br />
   Hyvää viikonloppua! &hearts;

 2. Vähän ahdas tuosta tokasta kuvasta katsottuna mutta muuten kiva! Tuosta kellon ja kynsilakan laittamisesta hyvin moneen kuvaan en kyllä pidä yhtään!

  1. Hello: Olohuone on ikävästi hieman pitkulainen ja tilaa saisi olla sohvan toisellakin puolella 30cm enemmän, mutta kokonaisuudessaan tykkään kyllä tästä järjestyksestä tosi paljon. 🙂

 3. Tulee mieleen takavuosie Bestå-kaapit… Kätevämpää saa hakea tuossa hintaluokassa! <br />
  Vaikuttaa ihan hauskalle järjestelylle, vaikkakin hieman avaruutta itse kaipaisin 🙂 Ihanaa viikonloppua!

  1. AJ: vaihtelu virkistää ja kyllähän sitä itsekin mielelläni ottaisin lisätilaa olohuoneeseen, mutta menee se näinkin eikä ole yhtään hullumpi. :)<br />
   <br />
   Ihanaa uutta alkanutta viikkoa!

 4. Hei! Onnistuisitko tekemään postauksen, jossa kuvin havainnollistaisit tuon Flosin valaisimen valotehoa ja miten se valaisee ja luo tunnelmaa eri suuntiin suunnattuna?

  1. Mama: olit kirjoittanut sen tuohon nimi-kenttään ja sähköpostilokero oli jäänyt tyhjäksi. Poistin kommenttisi.

 5. Silmä lepää aina näissä kuvissasi. Mitä korkeat kaapit pitävät sisällään? Onko niissä tytön ja sinun vaatteet vai keksitkö vaatteille jonkun muun ratkaisun? Minne muuten sun ihana takkasi on hävinnyt, vai siirsitkö sen makuuhuoneeseen?

  1. Mijoka: Kiitos kauniista sanoistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Korkeassa kaapissa on kenkiä ja vaatteita sekä joitakin sekalaisia juttuja kuten meikkipussini. 🙂 Sisältö on siis aikalailla sama kuin makuuhuoneessa ollessaan.

 6. Onpa hyvän näköinen olohuone. divaanit tulee oikeuksiin, jos ne on laitettu tuollain vierekkäin. Itsekkin olen miettinyt, että jos joskus ostaisin divaani osan omaan 2 h sohvaani, se olisi aika kiva. ☺️Ja tuo ihanista ihanin lintu kyllä todellakin pääsee nyt oikeuksiin. Missä olet nyt pitänyt lintua, kun en ole pitkään aikaan huomannut sitä? oma lintuni on nyt takan päällä ja se on meillä paaraati paikka sille. ☺️

  1. pitju: Kiitokset, divaanit ovat kyllä parhaimmillaan kun ovat yhdessä. 🙂 Lintukin sai nyt hyvän paikan, josta se tulee esille kunnolla. Lintu oli pitkään tytön huoneen hyllyllä, kun en keksinyt sille muuta paikkaa ja kyllästyin pitämään sitä olohuoneen matalalla tasolla tai Deer-hyllyllä. 🙂

 7. Kaunista ja seesteistä, pidän kovasti. Olen löytänyt blogisi kautta monia esineitä ja ideoita, jotka haluaisin myös omaan kotiini, osan olen jo toteuttanutkin!<br />
  <br />
  Yhtä juttua olen kuitenkin hyväntahtoisesti ja vähän huvittuneena pohtinut kun olen blogisi sisustuskuvia katsellut – mitä jos löydät ostamisen arvoisen kirjan, jossa onkin esimerkiksi siniset kannet: jääkö se värinsä vuoksi kirjakauppaan vai piilotetaanko se kaappiin? :D<br />
  <br />
  Mukavaa kevään jatkoa sinne! 🙂

  1. K: Kiitos sinulle K kivasta kommentistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Sinikantinen kirja ei jää kauppaan värin takia, mutta säilytän sitä kaapissa / laatikossa mielummin kuin esillä. 🙂 Minulla on kyllä muutamia värikkäitäkin kirjoja, ja osassa esillä olevista on värikäs kansi vaikka kirjan pääty onkin valkoinen. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista kevättä!

 8. Tosi kiva ja kodikas olohuone! Upea juttu, kun voit vaihdella järjestystä kodin huonekaluilla ja halutessa palauttaa vanhan sisustuksen takaisin. Sopii myös minulle, sillä kaipaan aika ajoin muutosta ja välillä vaihtelen mattoja huoneesta toiseen ja saan sillä jo vaihtelua!

 9. Hei,olen vannoutuneena minimalistina seurannut ihaillen kuviasi. Tuo valasin on upea. Mutta….nyt on aika täyden oloista ainakin näin kuvasta katsoen. Kaikkea on vähän liikaa ( kasveja ja kirjoja) ja liian isoa pieneen tilaan nähden. Kuin kaikki olisi jotenkin ryöpsähtänyt…mutta nämhän ovat näitä makuasioita.

  1. Tanja: Pieni ryöpsähdys on mukavaa vaihtelua ja virkistää mieltä. 🙂 Näinkin isoja muutoksia saa aikaiseksi parin kalusteen uudelleen järjestämisellä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *