Mayn Morning Mist -arvonnan voittaja & yllätyspalkinnot!

Naistenpäivänä järjestetty Mayn Morning Mist -tuoksukynttiläarvonta on suoritettu, joiden lisäksi jaossa on pari pienempää ylläripalkintoa, jotka pidin pääarvonnassa salaisuutena. Kiitokset kaikille osallistujille! ♥︎

Omakotivalkoinen_08032017_1637.jpg

Omakotivalkoinen_10032017_1714_2.jpg

Random.org-arvontakoneen avustamana pääpalkinnon voittajaksi valikoitui nimimerkillä Niina T. kommenttia jättänyt lukija! Paljon onnea Niinalle voitosta!

Omakotivalkoinen_10032017_1702_2.jpg

Yllätyksenä jaan kaksi pienempää lohdutuspalkintoa – Mayn tuoksuttoman käsisaippuan sekä mustikkaisen Musta5101-keittiösuihkeen. Mayn käsisaippuan voitti Harmaan hirsitalon Tanja ja Musta5101 -käsisaippuan nimimerkki Lumi. Onnea voittajille! 

Olettehan Harmaan hirsitalon Tanja, Lumi ja Niina T. minuun pikimmiten sähköpostitse yhteydessä (__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi) osoitetietojenne kera, niin saan paketit teille matkaan! 🙂 Mikäli voittajista ei kuulu torstaihin 16.3. mennessä, arvon kyseisen tuotteen saajaksi uusi voittaja arvontaan osallistuneiden joukosta!

Myöhemmin päivällä tulossa postausta olohuoneesta ja sen uudesta järjestyksestä sekä lookista, olkaahan kuulolla! 🙂 Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


Arrowvasen.jpgMayn_EveningHaze.jpgMayn_MorningMist.jpgMayn_hajusteeton.jpgMusta5101.jpgArrowoikea.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *