Tuotearvostelu – Storefactory Scandinavia -tuoksukynttilät!

Tapiolan Stockmannin avajaisten yhteydessä piipahdin tutustumiskierroksella kauppakeskus Ainoassa ja sen 2.kerroksessa sijaitsevassa By The Way -lifestylemyymälässä, josta löytyi ruotsalaisen Storefactory Scandinavian tuoksukynttilöitä. Kynttiläholistina en tietenkään voinut jättää mahdollisuuttani käyttämättä ja ostinkin samantien kaksi kynttilää kotiin viemisiksi ja blogissa arvosteltavaksi – metsäisen makean Skogspromenadin ja sitruunaisen kirpeän Skymningin. 

Omakotivalkoinen_17032017_1881.jpg

Omakotivalkoinen_17032017_18722.jpg

Omakotivalkoinen_17032017_1877.jpg

Ruotsalaisen Storefactoryn kynttilät valmistetaan soijavahasta ja niiden mausteiksi valitaan vain parhaimmat tuoksuöljyt. Skogspromenadin tuoksu on kuin yösateen jälkeinen aamuauringon lämmittämä mustikkametsä, josta olen erottavinani marjaisaa makeutta sekä kanervan ja jäkälän vivahteita. 

Omakotivalkoinen_17032017_1880.jpg

Ruotsinkielinen skymning tarkoittaa suomeksi iltahämärää, mutta Skymning-kynttilän tuoksussa ei mielestäni ole ainuttakaan iltaan viittaavaa ainesosaa. Voimakkaasti sitruunainen ja kirpsakan raikas tuoksu on silti äärettömän ihana, sanoisin että se on lempituoksuni kaikista By The Way -myymälässä esillä olleista kynttilöistä. ♥︎ Aidon sitruunainen tuoksukynttilä on täydellinen valinta keittiökynttiläksi ja erityisesti ruoanlaiton jälkeen polttavaksi. Se häivyttää mukavasti ruoanvalmistuksesta tulleita huuruja ja sopii häivyttämään jopa kalan katkua (kala on erittäin hyvää, mutta sen tuoksu ei ole kovin hekumallinen :D). 

Omakotivalkoinen_17032017_78126712.jpg

Kynttilä palaa kauniisti ja soijavaha sulaa tasaisesti. Pienen miinuksen annan hentoisesta savuttamisesta, joka vaikuttaisi kuitenkin vähenevän sydänlangan lyhentyessä palon aikana. Parin tunnin polttamisen jälkeen kynttilän massa kovettui siistiksi ja sileäksi pinnaksi, eikä se tuntunut vähentyneen laisinkaan. Paloajaksi on 220g kokoiselle kynttilälle ilmoitettu noin 35 tuntia, jonka uskon ylittyvän helposti. Pisteitä annan 8+/10,  plussa tulee kohtuullisesta 20€ hinnasta. 🙂

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


 

2 kommenttia “Tuotearvostelu – Storefactory Scandinavia -tuoksukynttilät!

    1. Piude: ihanat tuoksukynttiläthän kuuluvat vuoden jokaiseen päivään, pimeistä illoista kun joutuu kärsimään vielä monta viikkoa… 🙂 syksyllä saunotaan, kokkaillaan soppaa ja kääriydytään torkkupeittoihin, ja poltellaan tietty myös kynttilöitä. 🙂 minulla on yksi kynttilä vielä takataskussa odottamassa postausta, mutta sen enempää ei ole ajatuksena kynttilöistä ainakaan toistaiseksi postailla ennen syksyn uutuuksia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *