Etuvinkki: CASA & Villa Stockmann tuotteet -20%

Nyt jos koskaan kannattaa päivittää petivaatteet ja kipaista Stockmannin verkkokaupassa edullisilla hotellilakanaostoksilla! Kesäkin on kovaa vauhtia tulossa ja mikään ei voita 100% perkaalipuuvillaisten kahisevien ja viileiden CASA Stockmann -lakanoiden tuntua helleöinä, nämä ovat lempparilakanani vuodesta toiseen aina ja vaan… 🙂

Omakotivalkoinen_19032017_0444.jpg

Omakotivalkoinen_10062016_4855.jpg

CasaStockmann_perkaalipuuvilla_hotellila

CASA aluslakana  |  CASA pussilakana  |  CASA tyynyliina

Ensimmäiset CASA Stockmannin perkaalipuuvillaiset lakanat ostin raskaana ollessani vuonna 2009, jolloin halusin pehmentää sisustusta vaaleanpunaisilla ja -harmailla tekstiileillä. Pahimman pesänrakennusvietin haihduttua vaihdoin hempeät roosat takaisin terävämpiin kontrasteihin – mustaan ja valkoiseen. Myöhemmin siirryin kokonaan pellavaisiin petivaatteisiin, mutta pari vuotta niissä nukuttuani kaipasin hotellimaisempaa unikaveria ja palasin takaisin perkaalipuuvillan pariin. Nyt olen nukkunut näiden kyseisten CASA Stockmannin lakanoiden välissä jo 16 kuukautta yhtä soittoa pese ja pidä -taktiikalla, enkä yötäkään vaihtaisi pois. Lakanat ovat edelleen kuin uudet, taikasana siihen on Perlana White -pyykinpesuneste, joka pitää valkoisen valkoisena. Valmiiksi jo hyvin edullisista perkaalipuuvillaisista lakanoista (ja muistakin CASA-tuotteista) saat Stockmannin kanta-asiakkaana -20% alennusta, etu voimassa vain tänään sunnuntaina!

Omakotivalkoinen_Casastockmann_leikkuula

CASA leikkuulauta pieni  |  CASA leikkuulauta suuri

Kotoa löytyy muitakin CASA Stockmannin tuotteita, kuten astioita ja keittiövälineitä. CASA Stockmannin reunaurin varustetut leikkuulaudat ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset, pieni leikkuulauta sopii kurkun, avokadon ja pienten hedelmien pilkkomiseen, isommassa leikkaantuu kaikki muu. Myös veitseni ovat CASA Stockmannin valikoimaa, mutta niillä on ikää jo 10 vuotta eikä kyseisiä veitsimalleja ole vuosikausiin myynnissä näkynyt. Veitsieni pitkä ikä kertonee kuitenkin laatunsa puolesta, toivottavasti Stockmann ottaisi nämä uudelleen tuotantoon! 🙂

Omakotivalkoinen_casastockmann_kattaus_1

CASA pellavalautasliina  |  CASA lautanen 27cm  | CASA syvä lautanen 16cm  |  CASA syvä lautanen 21cm

Haluan nostaa esiin myös nämä vitivalkoiset luuposliinista valmistetut CASA Stockmann -lautaset, jotka hankin viime heinäkuussa. Luuposliinin ohuesta rakenteesta huolimatta lautaset ovat erittäin kestävää tekoa. Omaan lautaseeni ei tullut edes naarmua onnistuessani sähläämään astianpesukoneen tyhjennyksen kanssa ja lautanen kimposi päistikkaa hyppysistäni saarekkeen kulmaan ja siitä eteisen lattialle. Hyvin huolettomasti olen sen jälkeen lautasiani käsitellyt ja jokainen on edelleen ehjä ja naarmuton. 🙂 Konepesunkestävänä nämä ovat kauneimmat ja parhaimmat astiani ikinä! ♥︎

Kanta-asiakasetuna -20% alennusta kaikista CASA- ja Villa Stockmann tuotteista, etu voimassa vain tänään 19.3.2017! Nyt äkkiä päivittämään petivaatteet, keittiövälineet ja astiatarpeet –>

www.stockmann.com/koti

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann, sisältää kaupallisen linkin)


2 kommenttia “Etuvinkki: CASA & Villa Stockmann tuotteet -20%

  1. Kiitos kun vinkkasit, laitoin heti tilaukseen nuo vitivalkoiset lakanat. Minulla on jo entuudestaan yksi pussilakana ja nyt tilasin toisen sekä tyynyliinat ja muotoon ommellun aluslakanan. En tiedä mitään ihanampaa kuin viileältä ja pehmeältä tuntuvat aluslakanat! Perkaalilakanoissakin on eroja. Ostin sokkarilta yhden aluslakanan mutta vaikka kuinka olen sitä pessyt, se on edelleen karhean tuntuinen iholle. Suosittelen myös lämmöllä näitä Stockmannin. Kiitos Miia kun kerroit tästä alesta, olisi muuten mennyt minulta ihan ohi! Mukavaa kevättä!

    1. Maarit: Nuo lakanat on ihan parhaat eikä mikään suitsutus riitä! 🙂 Perkaalissa on eroja, jotkut ovat enemmän sellaiset puuvillasatiinimaiset johon tarttuu hiukset ja karvat kiinni inhottavasti. Nämä Casan versiot ovat täysin toista maata, ihanan sileät, liukkaat ja kahisevat. &hearts;<br />
      <br />
      Aurinkoista kevättä! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *