Arjen pieniä iloja – Laatikon kansi muuntuu tarjottimeksi

Tämän illan aiheena on varsin pieni mutta sitäkin kivempi arkinen sisustusidea, jonka keksin tänään tyhjentynyttä hedelmäkoria tuijotellessani. Joulun aikaan Finnmarin shopista ostamani valkoisen puulaatikon kansi taipuu varsin näppäräksi pikkutarjottimeksi, jonka päälle on kätevä kerätä ne korin pohjalle pyörimään jääneet viimeiset hedelmät… tyhjillään oleva hedelmäkori kun ei näytä kovinkaan piristävältä. 🙂

Omakotivalkoinen_03042017_2261.jpg

Omakotivalkoinen_03042017_78721.jpg

Omakotivalkoinen_03042017_2260.jpg

Pienet sekalaiset tavarat näyttävät aina paremmalta ja yleisilme siistimmältä kun ne on kerätty yhteen jonkinlaisen alustan päälle tai raamin sisään. Mikä tahansa reunallinen kansi sopii toimittamaan tarjottimen / alustan virkaa ja varsinkin keittiössä sekä kylpyhuoneessa se on myös hyödyllinen – helpottaen siivoamista kun monen pienen tavaran sijaan voikin nostaa koko tarjottimen tavaroineen syrjään. 🙂

Omakotivalkoinen_03042017_2251.jpg

Olohuoneen ison laatikoston sisällä oleva muistotavaralaatikkoni ei välttämättä erillistä kantta tarvitse, joten tuo pieni ja suloinen “tarjotin” jäänee vakituisesti esille keittiöön ja tarvittaessa siirtyilee muihinkin tiloihin. Menkäähän tekin tiirailemaan omia laatikoitanne, löytyisikö niistä sellaisia kansia joita voisi hyödyntää vastaavalla tavalla pienempien tavaroiden yhteen saattamisessa. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Arjen pieniä iloja – Laatikon kansi muuntuu tarjottimeksi

  1. Eikös sinulla ole muutenkin niitä ihan oikeita tarjottimia hamstrattuna vaikka kuinka paljon? Se joku nur merkki tms.

    1. ?: No eipä ole oikein, Nur:n tarjottimia on kaksi – kapea pitkulainen ja pieni neliskanttisempi, eikä kumpaankaan mahdu sitruunoita saati appelsiineja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *