Rakastu arkeen -tuotesetti arvottu!

Kiitos kaikille Rakastu arkeen -tuotesetin arvontaan osallistuneille! Oli ilo huomata että niin monet jakavat kanssani ihastuksen tähän kotimaiseen uuteen keittiötuotesarjaan. Muutamat teistä kyselittekin mistä näitä voi ostaa ja jälleenmyyjien joukosta löytyy mm. K-Marketit ja Prismat, sekä tietysti Martinexin oma verkkokauppa, josta löytyy koko Rakastu arkeen -tuoterepertuaari. 🙂

Omakotivalkoinen_RakastuArkeen_arvonta_0

Suoritin arvonnan tuttuun tapaani Random.org -arvontakoneen avustamana ja voittajaksi valikoitui tällä kertaa nimimerkillä Teija´s life & style kommentoinut lukija, onnea! Olethan Teija´s life & style yhteydessä minuun pikimmiten sähköpostitse (__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi) osoitetietojesi kera, jotta saan paketin sinulle matkaan! 🙂

Loppuviikosta on luvassa vielä yksi arvonta ja silloin jaossa on 2kpl erittäin inspiroivia kotimaisia sisustuskirjoja tulevaa kesää silmällä pitäen. 🙂 Kivaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Arvontapalkinnon tuotteet saatu Martinexilta)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *