Inspiraatiota parvekepuutarhaan

Olen kärppänä seuraillut säätietoja ja sormet ristissä toivonut että ilmat alkaisivat jo kunnolla lämpenemään… ulos kun ei ihan vielä viitsi viedä kasveja paleltumaan. Tulevan kesäsesongin parvekesisustusta varten olen käynyt inspiroitumassa mm. Instagramissa, josta olen tallentanut mieleeni useita toteuttamiskelpoisia ideoita – isoja istutuksia, vegeviljelyä, runsaasti tekstiilejä, tunnelmavalaistusta ja kenties myös betonia tullaan näkemään meidän pienellä parvekkeella tänä kesänä. Osa tarvikkeista on jo hankittuna ja odottamassa siirtymistä ulkotiloihin, enkä malta odottaa että saan kaiken aikanaan valmiiksi… 🙂

Omakotivalkoinen_11042017_4062.jpg

1. via 2. via 3. via 4. via 5. via 6. via 7. via 8. via 9. via 10. via 11. via 12. via

Itseäni inspiroi tietynlainen vallattomuus, kasvien runsaus ja sisustuksen yleinen rentous. Tarkoitukseni on yrittää luoda parvekkeesta kivan näköinen ja kukkea keidas, jossa pääosassa kalusteiden sijaan on kasvit sekä yrtti- ja vegeviljelmäni. Ostoslistallani on kukka- ja taimimullan ohella lisäsatsi mustia järvikiviä, aurinkokennolla toimivia tunnelmavalaisimia, pehmoisia tekstiilejä kuten tyynyjä ja vilttejä, sekä tietysti ne taimet ja kasvit, joita parvekkeelle haluan laittaa. 🙂

Omakotivalkoinen_11042017_406334.jpg

1. via 2. via 3. via 4. via 5. via 6. via 7. via 8. via 9. via 10. via 11. via 12. via

Ulkona pyryttää parhaillaan veden ja rännän sekoitusta, mutta mitäpä siitä. Kesäkelit tulevat kovaa vauhtia ja kohta tämäkin kosteankylmä ilma on himmentynyt muisto vain. 🙂 Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Inspiraatiota parvekepuutarhaan

  1. Voi kun olisi kesä 🙂 Täällä vielä monta metriä lunta ja tänään vielä sateli oikein märkää lunta ja tuuli kylmästi. Ite olen jo kesää varten hankkinut erilaisia olkihattuja ja tarkoitus laittaa paviljongin sohvan päälle, tulee sopivasti rento kesäfiilis niistä. Tykkään erityisesti ylemmän kuvan 1, 2 ja 4 kuvien tunnelmasta ja alhaalla 7 kuvassa oli kivan näköinen yksinkertainen valkoinen parvikeastia viherkasveille. Täällä jo kovasti odotellaan kesää, en oo yhtään talvi ihminen 🙁

    1. Päivi S: Sanoppas muuta, kesää kovasti jo kaivataan! 🙂 Meille ei tänne helsinkiin jäänyt lunta maahan eilisestä räntäsateesta, mutta kylmä on ja loppuviikoksi on luvattu aikas ankeaa keliä. Olkihatut kuullostaa kivalta idealta, ihana kesäfiilis tulee. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *