Viherkasvien pelastaja – Eva Solon itsekasteleva kukkaruukku

Mies kiinnostui alkuvuodesta vihersisustamisesta ja ostin hänelle kasvin lisäksi Eva Solon itsekastelevan ruukun, joka helpottaa kasvin hoitoa ja harventaa kastelun tarvetta. Polyamidista ja keinotekoisesta kivestä valmistettu tummanharmaa ruukkumateriaali tuntuu ja näyttää aivan aidolta kiviainekselta, ja valkoista läpikuultavaa lasia oleva vesisäiliö keventää ruukun olemusta kauniisti. Ensi-ihastumiseni on miehen ruukkua tuijotellessani voimistunut rakkaudeksi ja nyt minunkin on pakko saada omaan kotiini pari näitä elämää helpottavia kaunokaisia… 🙂

EvaSolo_Flowerpot_kukkaruukku_7827165261

EvaSolo_Flowerpot_Kukkaruukku_7826325.jp

Eva Solon itsekastelevat kukkaruukut ovat stressivapaita, sillä vesisäiliöön mahtuu jopa useamman viikon vesivaranto. Viikon tai parin kesälomamatkaa varten ei tarvitse hankkia erikseen kukkien kastelijaa, sillä kasvit säilyvät hengissä vettä imevien keinojuurien ja vesisäiliön ansiosta. Kukkaruukkujen keinojuuret ovat valkoisia yrttiruukkujani järeämmät ja riittävät pitämään janoisemmankin kasvin hyvässä nesteytyksessä. 

Evasolo_FlowerPot_Kukkaruukku_571099-5.j

Omakotivalkoinen_EvaSolo_Flowerpot_Kukka

Eva Solon itsekastelevia ruukkuja on saatavana kolmessa koossa, 13cm, 20cm ja 25cm, joista suurimmassa mahtuu kasvamaan jopa kokonainen puu. 🙂 Miehen Flower Pot -ruukku on kokovaihtoehdoista pienin, halkaisijaltaan 13cm, ja sopiva yleisimmille viherkasveille, joita myydään 12cm kokoisissa ruskeissa istutusruukuissa. Merkkasin ostoslistalleni pari keskikokoista (20cm) ruukkua, joihin saan istutettua hankalaksi ryhtyneen sirovuoripalmuni ja pituutta hujahtaneen peikonlehteni. Lisäksi yritän etsiä jostakin hyppysiini tuon suurimman 25cm kokoisen ruukun, sen haluan kesäksi parvekkeelle sitruspuun alle…

EvaSolo_Flowerpot_kukkaruukku_78271726.j

Eva Solon ruukkuinnovaatio on vailla vertaansa, näiden avulla huonompikin puutarhuri saa pidettyä kasvinsa hengissä… mies mukaan lukien. 🙂 Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Eva Solo, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Viherkasvien pelastaja – Eva Solon itsekasteleva kukkaruukku

  1. Moikka! Tiedätkö mikä toi "takka/grilli/tulisija" On? Olen miettinyt jotain sellaista uudelle takapihallemme ja tämä on valtavan hieno, mikä sen nimi on?

    1. TTM: Kyseinen takka / tulisija on Eva Solon Fireplace. 🙂 Itsekin tuon ostaisin jos olisi oma piha, parvekkeelle kun ei ulkotulta voi edes harkita. Tuo on upea ilmestys! ♥

  2. Ihana tämä sinun blogi ♥ postaus herätti kysymyksen pyöreästä lämpömittarista joka tuossa yhdessä kuvassa näkyy? Minkä merkkinen?

    1. Satu: Kiitos sinulle! ♥ Pyöreä lämpömittari on Eva Solon myöskin, niitä löytyy mm. Stockmannilta ja muistaakseni kahdessa eri värissä – mustana ja teräksisenä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *