Eipä mennyt niin kuin Strömsössä… Kauneushaaste

Nyt ei mennyt ilta niin kuin Strömsössä. Juuri kun sain viimeisen lauseen astiapostaukseeni kirjoitettua, loppui tietokoneesta akku… enkä ollut tietenkään muistanut tehdä blogipostaukselle välitallennusta, ärgh. Ärsyttävintä on se että kyseinen postaus onnistui mielestäni tosi kivasti, mikä ei aina ole itsestään selviö bloggaajalle, sillä joskus kepeästi eteenpäin soljuvan tekstin muodostaminen on vaikeaa. Astiapostauksen sijaan turisenkin teille nyt hetken aikaa kauneudesta kymmeneen kysymykseen vastaten…

Miia_Omakotivalkoinen_20042017_4204.jpg

Muuttuva Kotini -blogin Päivi haastoi minut jokunen tovi sitten vastaamaan kymmeneen kauneusaiheiseen kysymykseen.

1. Varhaisin meikkimuistosi?

Isosiskoni meikkasi minut kun olin 6-vuotias ja se oli ikimuistoisen hieno hetki pienen tytön elämässä. Meikki oli hyvin pinkki, kuten myös pinkki röyhelöhelmainen jumppapukuni, joka äidin toimesta tietysti ikuistettiin valokuviin tuon asuun sointuvan pinkin meikin kera. Tuo oli oikeastaan se isoin käännekohta, joka sai minut kiinnostumaan “tyttöjen jutuista” ja kyseisen meikkaustilanteen jälkeen olinkin säännöllisesti luvattomilla lainausvierailuilla siskon meikkipussissa. Poskipuna ja helmiäisroosa huulipuna olivat lemppareitani. 🙂

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?

Ei mitään, sillä laukkuni on sen verran pieni ettei sinne mahdu kuin tärkeimmät jutut – puhelin, varalaturi, lompakko ja avaimet. Edes huulirasvaa en kanna mukanani.

3. Lempituoksusi?

Tämän hetken lempparini on Chanel Chance hair mist -hiustuoksu

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Hyvin nukuttu yö ja sopivan pitkät yöunet ovat parasta mitä kauneuden eteen voi tehdä, on sitten nuori tai hieman varttuneempi. Huonosti nukutun yön jälkeen ei kasvoja hekumalliseksi taiota hetkessä edes maailman parhailla voiteilla. Myös riittävä veden juonti parantaa ihon kuntoa ja kirkkautta, joten aamulla kannattaakin nauttia 0,5-1 L raikasta vettä aamutoimien lomassa.

5. Uusi kosmetiikkalöytösi

NYX Cosmeticsin Full Throttle Pleine Couleur -luomivärikvartetti sävyssä Daring Damsel, josta postasin teille TÄÄLLÄ. Mahtava pigmentti, levittyvyys ja kesto, joka ei kökköönny päivän aikana luomivakoon.

Miia_Omakotivalkoinen_20042017_4207.jpg

6. Ikimuistoinen virheostoksesi?

Näitä on vuosien varrella tehty niin monia, etten äkkiseltään osaa valita yhtä tiettyä… Lancomen meikkivoide oli yksi pahimpien joukossa korkean hintansa vuoksi, mutta nyt kun muistelen, on suurimpien pettymysten kuningatar ehdottomasti Lumenen valkoiseen tuubiin pakattu sinikorkillinen Ultra Light -meikkivoide, jonka koostumus vaihdettiin yllättäen 2000-luvun taitteessa ja uusi resepti ei ollut laisinkaan hyvä. Voi niitä aikoja, kaipaan huippumalli Nina Kurkisen ihania Lumene-mainoksia! 🙂

7. Meikkivoiteella vai ilman?

Ilman, kevyt meikkipuuteri kabuki-sudilla kasvoille pyöriteltynä on paras.

8. Eyeliner vai kynä?

Kynä, tykkään luonnollisista meikeistä ja siksi suosin pehmeämmin levittyvää kynää eyelinerin sijaan.

9. Tuote jota ilman et tule toimeen?

Voisin luultavimmin lopettaa kaiken meikkaamisen melko helpostikin jos tarve olisi, joten tähän on vaikea vastata. Jos saisin koko loppuelämäni aikana ehostaa itseäni vain yhdellä tuotteella, olisi se aurinkopuuteri jolla taikoisin kevyttä väriä ja hehkua kasvoille tarpeen vaatiessa.

10. Tuote jota haluaisit kokeilla?

Näitä on paljon, eniten mielessä pyörii tällä hetkellä Diorin Spring 2017 -malliston sinisävyinen Colour Gradation -luomiväriuutuus. Tuolla olisi mielenkiintoista leikkiä, sininen on niin superysäriä ja viimeinen väri jota luomilleni normaalisti valitsisin. 🙂

Miia_Omakotivalkoinen_20042017_4206.jpg

Kiitokset vielä Päiville kivasta kauneushaasteesta! ♥︎ Huomenna uusi yritys tuon astiapostauksen kanssa, toivottavasti saan mokailustani huolimatta puhallettua uuteen postaukseen yhtä kivan tunnelman ja soljuvuuden. 🙂 Ihanaa myöhäisiltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “Eipä mennyt niin kuin Strömsössä… Kauneushaaste

 1. Tosi kiva postaus. 🙂 Ja siis wau miten upealta näytät noissa kuvissa! Niin kaunis ja tuo sinun vartalo on täydellinen. Toivon itse että olisin myös kesään mennessä noin hyvässä kunnossa. <br />
  <br />
  Ihanaa kevättä sinulle. 🙂

  1. Nina: Kiitoksia miljoonasti! &hearts; &hearts; &hearts; Aurinkoista viikonloppua ja kauniita kevätpäiviä! &hearts;

 2. Sinulla on tosi upeat silmät ja on sääli kun peität ne raskailla laseilla. Silmälasiesi yläreuna peittää osan silmistäsi ja silmäsi näyttävät näin pienemmiltä. Kevyemmät lasit tai piilarit?

  1. Emmi: Kiitoksia! &hearts; &hearts; En valitettavasti voi enää käyttää piilolinssejä silmien kuivuuden ja arkuuden vuoksi. Silmälasit ovat pakollinen paha, ilman niitä en eteeni juurkaan näe. 😀 Entiset prillini olivat ns hengettömät, eli kehyksettömät, mutta eipä nekään juuri kaunistaneet. Niiden jälkeen päätin että seuraavat lasini ovat sellaiset jotka näyttävät silmälaseilta, ja jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan. Nämä Specsaversin lasit ovat parhaat päivänsä jo nähneet ja uudet pitäisi kohta puoliin hankkia, uskon että päädyn mustasankaisiin peruslaseihin myös seuraavallakin kerralla…

 3. Olet niin kaunis näissä kuvissa!!! 🙂 oikein hehkut ja hyvä olosi loistaa kuvista :)<br />
  <br />
  Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *