Parvekkeella osa 2 – Pallovalojen virittelyä

Tänäänkin ollaan ihan pihalla… eli parvekkeella! 🙂 Viikko se vilistää eteenpäin minkä kerkiää ja sisustelupuuhat painottuvat lähinnä iltaan. Joka päivä pyrin kuitenkin edistämään parvekkeen kesäsisustuksen valmistumista ja tänään sain jo pallovalot ripustettua kattoon roikkumaan. 🙂

Omakotivalkoinen_16052017_3031.jpg

Omakotivalkoinen_16052017_3020.jpg

OMakotivalkoinen_16052017_3012.jpg

Omakotivalkoinen_16052017_3021.jpg

Omakotivalkoinen_16052017_3015.jpg

Huomenna olisi tarkoitus ehtiä käymään kunnon kukkaostoksilla ja jonkinlaisen yrttitarhankin haluan mahduttaa parvekkeen kompakteihin neliöihin. Kyllähän kesäkeittiö nyt yrttiviljelmän tarvitsee kylkeensä komistamaan. 🙂 Auringon laskettua pääsen ensimmäistä kertaa näkemään miltä pallovalot todella näyttävät… jänskää!  Lupaan ottaa teille parit kuvat ja malttamaton kun olen, jaan hyvin todennäköisesti ensimmäiset otokset vielä tämän vuorokauden aikana blogini Facebook-sivujen puolella

Nyt tiirailemaan Suomen peliä ja odottamaan iltahämärää! Huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Parvekkeella osa 2 – Pallovalojen virittelyä

  1. On kyllä niin raikas ja kaunis yhdistelmä tuo partsin värimaailma. Ihanaa, kun talon seinät on noin tummanharmaat ja tuo laittamasi lattia sopii siihen tosi hyvin! Parveke on siitä parempi kuin piha, että sateellakin voi pitää kaikki sisustuselementit ja pehmusteet paikallaan. Mä en ole pihaa tai terassia kesäkeittiöstä puhumattakaan vielä alkanut edes kesäkuntoon laittamaan. Pitäis varmaan ryhdistäytyä, mutta nyt kun kaikki vapaa-aika menee mökillä, huomaa, että kaikki paukut laittaa nyt sinne. Meillä on juhlat kotona parin viikon päästä, pitää sitä ennen hoitaa omakin piha kuntoon! 🙂

    1. Heidi: Tummanharmaa, vihreä ja valkoinen toimii kyllä kaikessa. 🙂 Itse haaveilen pienestä pihasta, olisi niin mukavaa laitella istutuksia ja kiviäkin… ja pieni puro tai suihkulähde jne. ♥ Ehkä vielä joskus… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *