Parvekkeella osa 3 – Tummaa tunnelmaa & yrttejä

Muurikan sähkökäyttöinen kesäkeittiö oli eilen illalla ensimmäistä kertaa päällä grillatessani pari maissintähkää lohisalaattini kylkiäiseksi ja ensivaikutelmani siitä on pelkästään positiivinen. Grillin vastukset lämpenevät todella nopeasti ja ruoka on tulilla ennätysvauhdilla. Tänään tein pienen pyöräytyksen parvekkeen järjestykseen vaihtaen grillin ja bistro-ryhmän paikkoja keskenään… lopputuloksesta tuli tosi kiva, varsinkin sen jälkeen kun lisäsin yrttiamppelin roikkumaan grillin rinnalle. 🙂

Omakotivalkoinen_MuurikkaKesakeittio_170

Omakotivalkoinen_MuurikkaKesakeittio_170

Omakotivalkoinen_MuurikkaKesakeittio_170

Parvekkeen värimaailma on tunnelmallisen tumma sisätilojen valkoisuuteen ja valoisuuteen verrattuna. Mattamusta Mica Tusca -ruukku sai asukikseen persiljaa, josta valmistan lauantaina kanalle marinadin Casa Stockmannin teräsmorttelia apuna käyttäen. Alessin sitruspuserrin sopii täydellisesti kesäkeittiööni ja sään lämmitessä siirrän sisäkeittiössä olevat sitruunatkin parvekkeelle. 

Omakotivalkoinen_MuurikkaKesakeittio_170

Omakotivalkoinen_MuurikkaKesakeittio_170

Omakotivalkoinen_MuurikkaKesakeittio_170

Yrttiamppelin löysin Jyskistä 7€:lla ja tykkään siitä miten se sulautuu taustaansa antaen kaiken huomion villinä vihertäville timjamille ja vehnänoraalle. Kesäkeittiön koukuissa roikkuvat grillipihdit ovat euron löytö Tokmannilta, rannemittaiset mustat patakintaat bongasin vuorostaan Saiturinpörssistä

OMakotivalkoinen_Muurikka_Kesakeittio_17

Omakotivalkoinen_Kesakeittio_17052017_30

Sisällä on viileän valkoista ja ulkona parvekkeella tummaa ja tuulista. 🙂 Moni kyseli mistä olen tuon Muurikan Kesäkeittiön ostanut ja Stockmannilta tosiaan sen tilasin pari viikkoa sitten. Kyseinen sähköllä toimiva grillimalli on valitettavasti heiltä jo myyty loppuun, mutta kaasulla toimivaa Muurikka Kesäkeittiötä löytyy vielä kantishintaan teille / heille, joilla on ikioma piha ja mahdollisuus oikeaoppiseen grillailuun!

Parveke-sarja pitää ansaitusti pienen hengähdystauon ja loppuviikoksi hypätään muihin aiheisiin… Heipat huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

*sisältää kaupallisen linkin


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Parvekkeella osa 3 – Tummaa tunnelmaa & yrttejä

  1. Mä iskin nyt silmäni tohon teräsmortteliin. Hintakaan ei ole hirvee, joten tollasen kotiutan. Eiks toi ole ihan tukeva ja painavahko?<br />
    <br />
    Tuota muurikan kaasugrilliä olen haaveillut. Mies tosi haluaisi toisenlaista grilliä. No ehkä me jotain keksitään.

    1. mari: Teräsmortteli on todella painava ja tukeva, ja sen pohjassa on vielä sellainen liukumista estävä pinnoite. 🙂 Ja plussaa siitä että se on helppo puhdistaa eikä siihen tartu yrttien maut ollenkaan kiinni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *