Maistiaisia Balmuirin syksy/talvi 2017-2018 mallistosta

Kesä on vasta kunnolla alkamassa, mutta sisustusuutisten osalta on siirrytty jo syyskauden uutuuksiin ja trendeihin. Balmuirin lehdistötilaisuudessa esitelty uusi syysmallisto noudattelee värimaailmansa puolesta samaa linjaa monien muiden brändien kanssa, antaen vahvan signaalin tulevista trendisävyistä. Syksyllä tullaan näkemään runsaasti mm. tummaa safiirinsinistä, tryffelinpunaista (viininpunainen), lämpimän harmaata, sekä ruskean sävyjä. 

Balmuir_Kensingtonlantern.jpg

Balmuir_Hometextiles_Blue.jpg

Trendivarit_SyksyTalvi_2017-2018.jpg

Balmuir_Linenbedding_Aubergine.jpg

Balmuir_Interior_2017-2018_7263726.jpg

Balmuir_Tabletopitems.jpg

Balmuir_Interior_2017-2018_167262736.jpg

Balmuir_Tabletopitems_Kitchenlinen_Auber

Balmuir_Interior_2017-2018_723676172.jpg

Luonnolliset materiaalit ja lämminhenkisyys jatkavat vahvasti sisustusmuodin huipulla myös syksyllä ja hyvässä nosteessa maailmalla oleva Balmuir tarjoaakin upean kokoelman sisustustuotteita sekä trenditietoisille edelläkävijöille että ajattomuutta ja laatua arvostavalle. Näistä Balmuirin tunnelmallisista pressikuvista voi helposti aistia syksyn lämmön… ♥︎

Niin ihanaa kuin syystunnelmointi onkin, aion keskittyä nyt täysillä fiilistelemään kesää – ulkona on ihanan lämmintä ja kohta myös grillikin kuumana. 🙂 Kivaa ja kesäistä päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Balmuir / Press)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Maistiaisia Balmuirin syksy/talvi 2017-2018 mallistosta

 1. Juu ei lähde vielä syyspostaukset. Voisi hyvin julkaista vasta loppukesästä. Mites parveke-elämä ja grillailu sujuu?

  1. Monika: Trendisyklit ovat vähän hassut ja tuntuu että joka vuosi aikaisemmin ja aikaisemmin aletaan julkistamaan tulevia sesonkimallistoja. 🙂 Loppukesästä tämänkin postauksen informaatio on jo kymmenessä eri paikassa toitotettu, joten eipä silloin enää kannata uutisoida uusista syksyn sävyistä. :)<br />
   <br />
   Parveke-elämä sujuu paremmin kuin hyvin, aivan ihanat ilmat ollut viime päivinä ja ulkonakin on oltu enemmän kuin koko kevään aikana yhteensä. 😀 Grillaus meni myös hyvin, todella kivaa vaihtelua kokkailla parvekkeella.

 2. Ihanaa tietää jo tulevista trendeistä. kyllä sitä voi vähän jo miettiä tulevaa vaikka kesä ei ole vielä kunnolla alkanutkaan. hyvin suunniteltu on puoleksi tehty. 😀

  1. pitju: Minustakin mallistojen etukäteiskatselmukset ovat mielenkiintoisia, ihan jo trendien kehityksenkin kannalta. 🙂 Todella monet designtalot ja yritykset ovat jo julkaisseet syys/talvi mallistonsa Balmuirin ohella ja samat sävyt toistuvat voimakkaasti heillä kaikilla. Myös iittalan tuleva syysmallisto istuu tähän sävymaailmaan sinisen ja ruskean sävyillään, puhumattakaan uudesta upeasta Aalto-sarjasta! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *