Kylpyhuone 2017 – Kaappien kätköissä

Tein listaa keskeneräisistä asioista ja tärkeysjärjestyksessä sijalla viisi keikkuu kylpyhuoneremontti, johon ei riittänyt energiaa viime vuoden lopulla. Nyt sisustus- ja remppaintoa piisaa enemmän kuin pienessä kylässä ja on aika laittaa projekti uudestaan käyntiin. Ennen remppa-aiheisia postauksia haluan vilauttaa teille vielä kerran kylpyhuoneen nykytilaa ja kaappien kätköissä piilottelevia purtiloita ja tavaroita… 

Omakotivalkoinen_Kylpyhuone_26052017_321

Omakotivalkoinen_Kylpyhuone_26052017_321

Kauneuskaapiksi ristimäni vasemman puoleinen pikkukaappi pitää sisällään hampaidenhoitovälineet, hiustuotteet ja satunnaiset muut kosmetiikkapurkit. Esillä pidän päivittäin käytössäni olevia kasvojenhoitotuotteita ja vartalovoiteita, jotka lepuuttelevat valkoisten terästarjottimien päällä. Viherkasvi ja tuoksukynttilä tuovat tilaan tunnelmaa… sen verran mitä huonosti valaistussa kylpyhuoneessa nyt on ylipäätään mahdollista. 🙂

Omakotivalkoinen_Kylpyhuone_26052017_322

Omakotivalkoinen_Kylpyhuone_26052017_322

Omakotivalkoinen_Kylpyhuone_26052017_322

Puolet kylpyhuoneen kaapeista on tyhjillään ja miksikäs niitä turhaan täyttäisikään kun remontin myötä kaappitila muuttaa radikaalisti muotoaan (postaus aiheesta TÄÄLLÄ). Kylpyhuone ei yleisesti ottaen ole muutenkaan optimaalinen paikka säilyttää kosmetiikkaa ylettömästi, huoneen kosteus kun saattaa vaikuttaa pitkässä juoksussa tuotteiden säilyvyyteen. Meikit pidänkin visusti makuuhuoneessa, jossa näin valoisaan vuodenaikaan myös peilin edessä meikkaan. 

Omakotivalkoinen_Kylpyhuone_26052017_322

Omakotivalkoinen_Kylpyhuone_26052017_323

Suihkutelineeseen mahtuu juuri se mitä tarvitseekin – maailman parhaaksi osoittautunut Bonacuren shampoo (en käytä hoitoainetta, tytöllä erikseen hoitosuihke) ja kaksi suihkusaippuaa, joita voi vaihdella fiiliksen mukaan. 

Kasvojenhoitotuotteet vievät leijonan osan purtiloiden määrästä – on kosteuttavaa naamiota, entsyymikuorintaa, puhdistusöljyä, hoitonestettä, kosteusvoidetta ja silmänympärysgeeliä… joiden lisäksi meikkipussista löytyy vielä Sensain sävyttävä päivävoide ja Chanelin Weekend-seerumiakin. 🙂 Ihotyypin muuttuminen rasvaisuuteen taipuvasta sekaihosta rutikuivaksi laittoi ihonhoitorutiinit täysin uusiksi. Enää ei riitä peruspesu ja ohut kerros kosteutusta, nyt tarvitaan herkän ihon puhdistus ja useita kosteuttavia tuotteita useina päällekkäin levitettyinä kerroksina… mutta onni onnettomuudessa – iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan! 🙂

Kivaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Kylpyhuone 2017 – Kaappien kätköissä

  1. Kylpyhuone näyttää ihan kivalta, tosin sinun tarpeisiin kaappitilaa on turhankin paljon. Mielestäni kylppärin purkaminen ja vaihtaminen tuossa kunnossa on silkkaa luonnonvarojen että inhimillisten resurssien tuhlaamista.

    1. N: Kaappitilaa on aivan liikaa omiin tarpeisiini. 🙂 Remppahommat ovat vähän makuasioita, harvalla on koti 15 vuodessa niin huonona että siellä risaisuuden takia tarvitsisi remontoida. Asumismukavuus on minulle kuitenkin äärimmäisen tärkeää ja siihen liittyy vahvasti myös visuaalinen puoli. Kylppäri on kodin rumin ja epäviihtyisin osa ja se kaipaa todella uudistusta. 🙂

    1. Nina: Shampoo on Bonacuren Fiberforce, joka on tarkoitettu erittäin huonokuntoisille ja haurastuneille hiuksille. Ostin tuollaisen putelin aikoinaan Hairstoresta alennuslaarista koska mikään muu paikka ei ollut auki silloin ja shampoo oli kotona loppu. Huomasin että himpatti sentään, tämähän on ihan parasta shampoota vaikka hiukseni olivat hyväkuntoiset. Kyseinen shampoo tekee hiuksistä puhtaat ja pehmeät, eikä ne kulje päätä pitkin litkulettinä kuten aina normaalisti aikaisemmin. En käytä shampoopesun jälkeen ollenkaan hoitoainetta, tuo shampoo riittää ja hiukset ei ikinä elämässäni voineet näin hyvin ja näyttäneet yhtä tuuheilta, kiiltäviltä ja tuntuneet näin pehmeiltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *