Brother P-touch CUBE -arvonta suoritettu!

Kiitos kaikille Brother P-touch CUBE tarra- ja lahjanauhatulostimen arvontaan osallistuneille! ♥︎ Aivan mahtavia käyttöideoita olitte keksineet osallistumisen yhteydessä, niistä iso kiitos! Brother_P-Touch_Cube_Omakotivalkoinen_01

Random.org -arvontakone valitsi voittajaksi nimimerkillä Jani K kommenttia jättäneen lukijan! Onnea voittajalle! Olethan Jani K yhteydessä minuun sähköpostitse (__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi), jotta saadaan ikioma Brother P-touch CUBE tykötarpeineen* sinulle pikimmiten matkaan! 🙂


Illalla noin klo 20-21 aikaan on tulossa vielä päivän toinen postaus, josta olen niin niin niin innoissani. 🙂 Luvassa on ihan uudenlaisia tuulahduksia ja toivottavasti myös runsaasti inspiraatiota teille kaikille… mutta tulkaapa siis illalla uudelleen visiitille niin näette mistä on kyse! 😉

Ihanaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

*Palkinnon tarjoaa Brother Finland


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *