Kesän meikkivinkki – Chanel Vitalumiére Compact Douceur

Kesäloma on ihanaa aikaa… voi pukeutua kevyesti ja olla rennosti, antaa ihon hengittää ja nauttia auringosta. Ainut miinus kesähelteessä on paahteen aikaansaama hikoilu, joka häiritsee silloin kun pitäisi hieman ehostaa itseään edustavammaksi meikkien avulla. Tässä oma hyväksi todettu tuotevinkkini kauniin ja kevyen meikkipohjan tekemiseen…

Chanel Vitalumiére Compact Douceur meikkipuuteri kokemuksia Omakotivalkoinen

Vanhoja suosikkeja ja uusia tuttavuuksia

Olen kokeillut jos jonkinlaisia voiteita ja puutereita vuosien varrella ja harmittelin pitkään kun Dior lopetti Nude-sarjansa meikkipuuterin valmistamisen ja myynnin jokunen vuosi takaperin.

Tuo puuteri oli aivan paras! Se peitti ihon värivirheet ja näpyt kokonaan, vaikka oli koostumukseltaan hyvin kevyt ja nimensä veroisesti nude. Vastaavanlaista uutta meikkipuuteria, tai voiteen ja puuterin yhdistelmää, en onnistunut yrityksistäni huolimatta löytämään ennen kuin nyt. Kicksin myyjä ylipuhui minut nimittäin testaamaan Chanel Vitalumiére Compact Douceur -meikkipuuteria* ja onneksi teki niin. 🙂

Chanel Vitalumiére Compact Douceur meikkipuuteri kokemuksia Omakotivalkoinen

Chanel Vitalumiére Compact Douceur

Chanelin uusi Vitalumiére Compact Douceur -meikkipuuteri* on ilmavan kevyt, kauniisti peittävä ja iholla ihanan samettisen tuntuinen. Uusi puuterini on niin lähellä tuota Diorin vanhaa lempparia, että tästä on pakko teillekin suitsuttaa. Chanelin uutuus on täydellinen meikkipuuteri kauniin kuulaaseen meikkiin ja nopeaan ehostukseen.

Parasta tässä puuterissa on kuitenkin sen kestävyys. Jopa kuumina kesäpäivinä se pitää kasvot kauniina, eikä sitä tarvitse olla lisäilemässä oikeastaan ollenkaan päivän aikana. Meikkipuuteri ei myöskään keräänny juonteisiin tai luomivakoon, ei ilman luomenpohjustustuotteitakaan. Mahtava tuote!

Chanel Vitalumiére Compact Douceur meikkipuuteri kokemuksia Omakotivalkoinen
Chanel Vitalumiére Compact Douceur meikkipuuteri kokemuksia Omakotivalkoinen

Chanel Vitalumiére Compact Douceur -meikkipuuterissa on kaikki kohdillaan – siinä on aurinkosuojakerroin 10 ja se on pakattu kätevään täyttöpakkaukseen, joten jatkossa puuterin saa edullisempaan hintaan vähemmällä roskamäärällä.

Kivaa ja kesäistä perjantaita kaikille & huomiseen!

*sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.