Osallistu synttäriarvontaan – Palkintona perkaalipuuvillaiset hotellilakanat & Biotherm-tuotesetti

Blogini saavutti tänään huiman kuuden ikävuoden mittarin, joka blogimaailmassa on melkoinen virstanpylväs. 🙂 Halusin entisvuosien tapaan järjestää teille synttäriarvonnan, jonka omakustanteinen palkinto koostuu tämän hetken suosikkituotteistani – perkaalipuuvillaisista hotellilakanoista sekä Biothermin ihanasta hemmottelupaketista. ♥︎

Perkaalipuuvillaiset hotellilakanat Omakotivalkoinen sisustusblogi arvonta

Palkintokokonaisuuden kanssa meinasi mennä sormi suuhun, osittain vaihtoehtojen paljouden vuoksi ja toisaalta niiden rajallisuuden. Halusin palkinnon olevan mahdollisimman hyödyllinen, mutta silti ihanan ylellinen. Kaikenlaiset kipot, kapot, keittiövälineet ja pienemmät tilpehöörit olivat suorilta käsin poissa laskuista. Kuten myöskin tuoksukynttilät joita olen ehtinyt arpomaan melkoisen määrän viime vuosien aikana.

Siispä istuin sohvalle kynän ja paperin kanssa ja katselin kotiani ”päästä varpaisiin” yrittäen selvittää mitkä jutut ovat sellaisia, jotka putkahtelevat blogissa kerta toisensa jälkeen esiin ja vastaus oli helppo – Casa Stockmannin perkaalipuuvillaiset hotellilakanat tietysti, joista löytyy juttua mm. TÄÄLLÄ). 🙂

Biotherm tuotesetti Omakotivalkoinen arvonta

Lakanasetin lisäksi halusin palkinnon sisältävän jotakin itselleni ajankohtaista ja mikä olisikaan parempi kuin Biothermin hemmottelusetti, jonka tuotteet valitsin Emotion-myyjättären avustamana. Itse olen aivan hullaantunut Biothermin Eau-sarjan tuoksuviin vartalotuotteisiin (postaus TÄÄLLÄ), mutten uskaltanut sellaista pistää jakoon. Tuoksumieltymykset kun ovat niin henkilökohtaisia ja osalla teistä on valikoivampi nenä kuin minulla. 🙂

Siksipä palkintona on tuoksultaan kevyesti sitruunainen ja herkällekin iholle sopiva Lait-tuotesarjan hellävarainen Lait de Gommage -vartalokuorinta-aine, käteviin 400ml pumppupulloihin pakatut Lait de Douche – vaahtoava suihkumaito ja Lait Corporel -kosteusvoide sekä Emotionista kaupanpäälliseksi saatu Aquasource Everplump -kasvojen superkostauttaja. 

Perkaalipuuvillaiset hotellilakanat ja Biotherm tuotesetti Omakotivalkoinen sisustusblogi arvonta

Palkintovaihtoehtoja on kaksi, joiden väliltä voittaja saa ensi viikolla valikoida itselleen mieluisamman. Ainoa ero näissä kahdessa palkintosetissä on Casa Stockmannin perkaalipuuvillainen pussilakana.

Vaihtoehto 1:ssä on kaksi yhden hengen peittoon sopivaa 150x210cm kokoista pussilakanaa. Vaihtoehto 2:ssa niiden tilalla on yksi tuplapeittoon sopiva 230x220cm kokoinen pussilakana. Alla vielä erittely:

Perkaalipuuvillaiset hotellilakanat ja Biotherm tuotesetti Omakotivalkoinen sisustusblogi arvonta
Perkaalipuuvillaiset hotellilakanat ja Biotherm tuotesetti Omakotivalkoinen sisustusblogi arvonta

Jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen tervehdyksen olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa tiistaihin 4.7.2017 klo 23.59 saakka! 🙂 Palkinto arvotaan keskiviikkona 5.7. ja se toimitetaan voittajalle postitse. 

Ihanaa lauantaita kaikille & onnea arvontaan osallistuville!


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.