Premium-muotia nyt huippuhintaan – Lisäalekoodi Boozt.com – Voimassa vain tänään!

Shoppailen vaatteeni pääosin kolmesta eri kaupasta, joiden valikoimasta löydän takuuvarmasti aina tarvitsemani. Vaatteissa suosikkimerkkejäni ovat mm. ruotsalainen Tiger of Sweden, jonka pelkistetyt klassikkomallistot miellyttävät silmääni vuodesta toiseen. Boozt.com tarjoaa tänään erikoisetuna -15% lisäalennusta kaikista aletuotteistaan koskien poikkeuksellisesti myös premium-brändejä, joihin Tiger of Swedenkin kuuluu. Pakkohan minun oli käydä tilaamassa pari Tigerin liukaspintaista Cait-toppia, joita jo normaalihintaisena ehdin harkitsemaan keväällä – eikä se shoppailu tietenkään siihen jäänyt… 🙂 

Boozt_TigerofSweden_02072017.jpg

Tiger of Swedenin Cait-topit ovat kauniisti laskeutuvaa hieman liukaspintaista mikrokuitua muistuttavaa materiaalia ja sopivat sekä arkikäyttöön että siistimpäänkin pukeutumiseen housujen / hameen ja jakun kanssa. Topit, kuten muutkin ostokseni, tulivat lisäalen jälkeen maksamaan reippaasti alle puolet normaalihinnoistaan. Kyseistä toppia monet muut liikkeet myyvät edelleen normaalihintaisina, joten kättelin itseäni loistavasta ostoksesta. 🙂 Premium-merkeissä hyvää on paremman laadun lisäksi myös se että niiden hinnat ovat hyvin pitkälti samat kaikissa liikkeissä, sen vuoksi Tiger of Swedenin kaltaisten brändituotteiden ale onkin aina todellista alea. Lisäksi tulin ostaneeksi uuden vyön vanhan hapertuneen tilalle sekä merinovillaisen neuleen syksyä / talvea varten. 🙂

Boozt_Vagabond_Kasai_Black_02072017.jpg

Osa teistä ehkä muistaa (TÄMÄN) keväisen postaukseni uusista lempparikengistäni? Kyseiset valkoiset Vagabondin Kasai-nahkatennarit ovat maailman mukavimmat ja kenties myös tyylikkäimmät tennarit ikinä. Ne jalassa askel on pehmeä ja selkävaivanikin ovat helpottaneet ergonomisesti fiksumpien kenkien käyttöönottamisen jälkeen. Huomasin Kasai-tennarimalliston olevan Booztin alevalikoiman joukossa, joten pistin kunnolla haisemaan ja ostin kolmet erilaiset mustat Vagabond Kasai-kengät kertalaakista. 🙂 Yhdet ovat valkoisten tennarieni tapaan aitoa nahkaa, kahdet muut ovat tekstiilimateriaalia, joista toiset ovat perinteistä lenkkarikangasta ja toiset kauniisti ruutukuvioitua tekstuuria. ♥︎

Boozt_spesialale_fi.jpg

Nyt jos koskaan kannattaa tehdä täsmätarkistus vaatekaappien tarpeisiin ja rynnistää kohti Boozt.comin alea. Pelkästään naistentuotteita on alessa yli 20 000 kpl, jonka lisäksi myös lasten ja miesten puolella on melkoinen määrä läpikäytävää. Itse en millään jaksanut selata koko valikoimaa läpi, joten hyödynsin brändihakua, värivalintaa ja kokoluokitusta, joiden avulla sain rajattua alevalikoiman muutamaan tuhanteen. 🙂

Lisäalennuksen saat koodilla EXTRA15, alennuskoodi voimassa vain tänään sunnuntaina 2.7.2017! 

www.boozt.com/extra-ale

Miia_signerina2015.jpg

Kuvat: Tiger of Sweden, Vagabond, Boozt. Sisältää kaupallisen linkin


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

5 kommenttia “Premium-muotia nyt huippuhintaan – Lisäalekoodi Boozt.com – Voimassa vain tänään!

 1. Kuvan "vyö" taisi ollakin rannekoru. Menin tilaamaan sen ja huomasin vasta sitten, että pituus on vain 42cm… Oops! 🙂

  1. Cathelin: Apua, onko? Minäkin sen tilasin ja vyöksi tosiaan luulin. En muista ikinä nähneeni koruja Tigerin valikoimassa, kääks. Pahoittelut tästä. 🙁

 2. Oletko siis kokonaan luopunut minimalistisesta elämäntavasta? Harmi jos näin, kun juuri se oli juttu mikä on blogissa kiinnostanut, että koti on pysynyt järjestelmällisenä ja säilytysratkaisut tehokkaina!

  1. Muura: en ole luopunut, täysin samoilla linjoilla edelleen olen ja elän, mutten enää tuo sitä niin isosti esille blogissani. Minimalismi on somen kautta saanut ikävän leiman ja sen ympärillä on vastakkainasettelua &quot;oikein ja väärin&quot; elävien kesken, jota en itse halua elämääni. En halua nahistella tai joutua puolustelemaan itseäni toistuvasti mielipide-erojen vuoksi. <br />
   <br />
   Edelleenkin olen hyvin tarkka ellen jopa entistäkin tarkempi siitä mitä ostan. En halua kasvattaa tavaramäärää, mutten toisaalta enää laskekaan niitä. Ostan pääosin tarpeeseen ja mitä vaateostoksiini tulee, määrä huitelee silmämääräisesti edelleen noin sadan hujakoissa. 🙂 yksi sisään ja yksi ulos, fiksuilla valinnoilla.

 3. Hei! Asia ei koske tätä postausta, mutta kysytäämpäs silti. Olen paljon selaillut sun vanhoja siivouspostaksia, siivousrutiineista ja aineista lähtien. Kiitos niistä! Paljon uutta inspiraatiota saanut. 🙂 <br />
  <br />
  Olet käyttänyt universal stonea myös ikkunoiden pesuun. Olisikohan tästä aineesta apua ikkunan maalitahroihin? Meillä rakenteilla uusi talo ja ikkunapieliä maalatessa muutamissa kohdissa pieniä maalitahroja. Toki kaupoista saa metallisia raspeja yms mutta pelottaa jos saankin uusiin ikkunoihin viiruja. <br />
  <br />
  Onko sulla / jollakin tutullasi kokemusta karheapintaisista seinälaatoista kylpyhuoneessa? Tai osaatko kertoa mitkä aineet sellaisen pinnan siivoukseen olisivat hyviä?<br />
  <br />
  Kiiitos paljon vastauksista! Mukavaa kesän jatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *